Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 TR Çevrimdışı (Offline) Pazar Sistemi Rehberi

Metin2 TR Çevrimdışı (Offline) Pazar Sistemi Rehberi

Metin2 TR oyuncularının yıllardır beklediği çevrimdışı pazar sistemi güncellemesi sonunda geldi. Detaylar aşağıda.

Metin2 TR Çevrimdışı Pazar (Offline Pazar) Güncellemesi

Metin2 oyuncularının 12 yıldır çektiği eziyet artık son bulacak. Metin2 resmi forumundan yapılan güncelleme duyurusunda Metin2 TR çevrimdışı pazar (offline shop) sisteminin resmi olarak oyuna eklendiği duyuruldu.

Oyun içerisinde saatlerini, günlerini hatta yıllarını harcayan binlerce oyuncunun beklediği güncelleme sonunda yayınlandı. Artık oyun içerisinde eğlenceye daha fazla vakit ayrılabilecek. Metin kesip, patron canavar kovalamak veya sadece seviye yükselmek için oyuna daha fazla zaman ayırın hatta artık bilgisayarınız bile daha az kasacak!

Bilindiği üzere Metin2 oyuncuları için çok büyük zorluk olan pazar kurma işlemi artık eskiye göre çok daha kolay olacak! 3-4 Karakterden pazar açıp, tüm gece bilgisayarı açık bırakmak veya saatlerce uğraşıp kurulan pazarın, 1. köyde general çağırıp bozulması gibi durumlar artık son buluyor. Bu güncelleme sayesinde artık bu sinir bozucu olaylardan da kurtulacaksınız.

Metin2 yeni ticaret haritası ile birlikte artık 1. köylere pazar kurulamayacak. Pazar kurmak isteyen kullanıcılar bu haritaya ışınlanarak tüm ticaret işlemlerini burada gerçekleştirecek. Oyun bakıma alınsa bile çevrimdışı pazarınız kesinlikle kapanmayacaktır. Üç krallık da bölgede olacağı için bu haritada savaşma seçeneği kapalı olacaktır. Aynı anda yüzlerce hatta binlerce kişi bu haritada toplanacağı için bizim önerimiz oyun seçeneklerinden pazar ve isim gizleme ayarlarını aktif edin. Bu sayede bilgisayarınız takılmadan haritada rahatça gezebilirsiniz.

Güncelleme oyuncuları mutlu etse de, ilk yayınlandığı günlerde ticaret haritasına ışınlandıktan sonra bugda kalan çok fazla kişi oldu. Geliştirici firma bu duruma bakımla birlikte müdahale ederek bugda kalma olaylarını düzeltmek için çabaladı.

Metin2 TR Çevrimdışı (Offline) Pazar Sistemi Rehberi

Peki bu çevrimdışı pazarı nasıl kullanacağız?

Öncelikle 1. köyünüzde bulunan ticaret yöneticisinden 5.000 yang karşılığında pazar haritasına gidiyoruz. Çevrimdışı (offline) pazar kurabilmek için, kişisel premium dükkan adlı eşyaya sahip olmanız gerekiyor. Bu eşya 7 günlüktür ve oyunda olmasanız dahi süresi gidecektir. Çevrimdışı pazarınızı kurduktan sonra başka haritalardan da bu pazarı yönetebileceksiniz. Envanterde ayakkabınızın yanında bulunan kişisel premium dükkan alanından kazandığınız parayı çekebilir, yeni eşya ekleyebilir ya da eşya çıkarabilirsiniz. Bu güzel özellik sayesinde örneğin Kızıl Orman'da metin taşı keserken düşen tecrübe yüzüğünü anında pazarınıza ekleyip, oyun keyfinize ara vermeden devam edebilirsiniz. Eşyalarınız satın alındığında sohbet alanından size bildirim gelecek ve satış yaptığınızda bilgilendirme alabileceksiniz. Üzerinizde 2 Milyon yang varsa para çekim işlemi yapamazsınız. Öncelikle envanterdeki paraları bar satın alarak bozdurun, ardından çevrimdışı pazardan çekim işleminizi gerçekleştirin.

Sıradan paket ile de pazar kurabileceksiniz.

Eski tip pazar sistemi devam edecektir. Satıcıdan aldığınız paket ile pazar kurabileceksiniz fakat bu çevrimdışı pazar özellikleriyle aynı olmayacak. Yine bilgisayarınızın açık kalması gerekecek, yani eğer bilgisayarınızı sürekli açık tutmuyorsanız çevrimdışı pazarı kesinlikle satın almanız gerekecektir.

Çevrimdışı pazar kurmak için ne gerekir ve nasıl elde ederiz?

Metin2 nesne marketinde satılan "kişisel premium dükkan" adlı eşyayı satın almanız gerekiyor. İtempazar.com üzerinden indirimli Metin2 Ejder Parası (EP) satın alma işleminizi gerçekleştirdikten sonra, oyun içi nesne marketten satın alın. Artık Metin2 TR Çevrimdışı Pazar (Offline Pazar) kurmak için hazırsınız.

Metin2 TR Çevrimdışı (Offline) Pazar Sistemi Rehberi

Metin2 ile ilgili tüm gelişmeler, rehberler ve oynanış taktikleri ile ilgili yazılarımızın devamı için sitemize üye olabilir, Metin2 ilan satışı yaparak para kazanabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için sitemizin canlı desteğine bağlanabilirsiniz.

İtempazar, Türkiye'nin en yeni Metin2 ticaret platformu. Ücretsiz bir şekilde üye olun ve %0 komisyon kampanyasından yararlanın. Metin2 hesap, eşya, oyun parası satışlarından 1 Ocak tarihine kadar komisyon alınmayacaktır.

Hemen tıkla ve ilan ekle!


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?