Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Bursa Bülbülü Disney Plus'ta

Bursa Bülbülü Disney Plus'ta

Bu haberimizde Disney Plus platformunda izleyiciler ile buluşacak olan Bursa Bülbülü ile ilgili bazı bilgileri paylaştık.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in kaleme aldığı, başrollerini Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu ile paylaştığı yeni komedi filmi Bursa Bülbül'ü 13 Ocak 2023 de Disney Plus'ta tüm izleyici ve komedi severlerin beğenisine sunulacak. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, fragmanın vizyon tarihinden çok önce çıkması ile birlikte komedi severleri bir heyecan içine sürüklemiş ve büyük bir beklenti ile beklenmektedir. 

Geçtiğimiz 2022 yılının son dönemlerinde ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni Recep İvedik film serininin son filmi olan ,Recep İvedik 7 filmi ile çok kısa bir sürede milyonlarca kullanıcı kazanan Disney+ Türk komedi efsanelerinden bir diğeri olan ve birbirinden komik filmlere imza atan ünlü senarist ve oyuncu Ata Demirer'in son filmi olan Bursa Bülbülü ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmlerini sinemada izlemeye alıştığımız Ata Demirer, aynı Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 7 için izlediği yola benzer bir yol izleyerek filmi dijital mecra olarak Disney Plus'ta yayınlayacak. Hepimizin bildiği gibi yeni çıkacak filmleri sinemada izlemek ne kadar keyifli olsa da içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar ve bir kaç kişi için oluşacak olan sinema maliyeti oldukça fazla. Dijital platformların ücretleri sinemaya kıyasla daha uygun olduğu ve aynı zamanda ev ortamındaki konfor ve düşük miktarda maliyeti olması sebebiyle; aile ile birlikte, arkadaşlar ve sevdikleriniz ile birlikte kesintisiz olarak izleyebileceğiniz dijital platform olan Disney Plus yazımızın ana konusu olan Bursa Bülbülü dışında pek çok orijinal içeriğe sahip olmasının yanı sıra anılarınızı tazeleyecek pek çok efsane film ve seriyi platform içerisinde barındırmaktadır.

Konumuz olan Bursa Bülbülü ile ilgili bilgiler sadece oyuncu kadrosu ve fragmanı olması sebebi ile küçük veya büyük diğer detayları film çıktığında hep birlikte öğrenmiş olacağız. Bilinene ve paylaşılan bazı bilgileri sizler ile paylaşıyoruz.

Bursa Bülbülü Disney Plus

Geçmiş zamanlarda geçen bu filmde Bursa'lı yerel bir müzisyen Cengiz'i canlandıran Ata Demirer şans eseri denk geldiği güzel bir kız ile tanıştıktan sonra hayatının değişeceğinin farkında değildir. Başrol karakterleri her geçen gün daha da samimi olacak ve birlikte daha da tanınır hale geleceklerdir. Aralarında yaş farkı olmasına aldırış etmeden birbirlerinden hoşlanmaya başlayan ikilimize ünlü oyuncu Melek Baykal'ın canlandırdığı anne karakteri bu ilişkiye pek sıcak bakmamakta ve engel olmak istemektedir. Eğlenceli anlara sahne olan filmde başrol karkteri Cengiz'in taktığı peruk, bir köpek tarafından kaçırıldıktan sonra Cengiz'in köpeği kovaladığı fakat yakalayamadığı bir sahnenin fragmanda sevenlerin beğenisine sunulduğu görülmektedir. Ardından saç stili ile birlikte kendine bir sahne adı belirleyecek olan Cengiz sonrasında yaşanacakları tahmin edemeyecektir. Komedi ve eğlence severleri bu süreçte Cengiz ve arkadaşlarının başından geçenleri izlerken birbirinden eğlenceleri anlara tanık olacağımız bu film 13 Ocak tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda tanıdık simaların bulunduğu filmde Ata Demirer ve Özge Özacar'a Cem Gelinoğlu ve Melek Baykal'ın yanı sıra Toygan Avanoğlu ve Seda Türkmen gibi tanıdık simaların da olduğu bir kadro eşlik etmektedir.