Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
VALORANT Yeni Harita LOTUS Geliyor!

VALORANT Yeni Harita LOTUS Geliyor!

VALORANT FPS oyununa yeni bir harita geliyor. Bu harita ne zaman gelecek ve detayları makalemizde beraber inceleyelim.

Harita Ne zaman gelecek?

Yeni sezona günler kalmışken yeni bir tanıtım ile birlikte yeni haritanın geleceği kesinleşmiş bulunmaktadır. Tanıtım gayet etkileyici bununla birlikte yeni tanıtımda Türk Ajanımız Fade'in İstanbul sahneleri ise tanıtımda yer alınca adeta harika bir tanıtım olmuş hayranlar tarafından çok fazla ilgi göreceği kesindir.

Hindistan, Güney Kore ve Türkiye'de bulunana ajanlarımız farklı maceralar içerisinde tanıtım üzerinde yer almakta ve Fade yeni haritanın planlarını ele geçirmiş peşindeki korumalara ise ders vermiştir, Killjoy, Raze ve Jett bir restoranda yemek yemektedir. Sage ve Omen robotlarla alıştırma karşılaşması gerçekleştiriyor, son olarak Astra ve Harbor Lotus haritasını keşif ediyor tanıtımın sonunda ise bütün ajanlarımız Lotus haritasında karşı karşıya gelmektedir.

Valorant son günlerde çok fazla güncelleme yapmış. Yeni ajan Harbor tanıtımı üzerinden pek uzun bir süre geçmemiştir haliyle gelen güncellemelerin sırasına bakarsak bu durumu tahmin etmek bizler için çok zor olmadı Riot Games bu güncellemeleri artık bir düzen haline getirdi ve kullanıcılarına durumu alıştırdı.

VALORANT Yeni Harita LOTUS Geliyor!

Bu tanıtımda en göz önünde olan güncelleme haberi harita buna ek olarak bize göstermeye çalıştıkları bir sürü yeni güncellemeler olabilir yeni tanıtımı dört gözle bekliyor olacağız.

Valorant Bölüm 6 ne zaman başlayacak?

Yeni bölüm bizlere çok heyecan katacağı kesin peki bu Bölüm 6: Aydınlatma ne zaman oyuna gelecek? Bu sorunun cevabı ise 11 Ocak günü yeni gelecek olan güncelleme ile yeni bölüme başlayacağız.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?