Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Yıldız Belası Koleksiyonu Vitrinde

Yıldız Belası Koleksiyonu Vitrinde

Son zamanların popüler FPS oyunları olan Valorant oyununda oyun içi satın alım vitrininde yeni koleksiyon geldi, adı ise Yıldız Belası koleksiyonu. Peki bu koleksiyon kaç VP?

Çoğu Riot Games takipçisini bildiği üzere oyunlara düzenli olarak güncellemeler ve yeni ürünler gelmektedir, Valorant oyununa gelen bu güncellemeler yeni harita, yeni oynanış tarzı veya yeni ajan olabiliyor ama çoğunlukla yeni bir silah deseni oluyor. Bugünkü içeriğimizin konusu ise yeni bir silah deseni olan Yıldız Belası Koleksiyonu.

Yıldız Belası Koleksiyonu Vitrinde

Yıldız Belası Koleksiyonu kaç VP?

Peki bu koleksiyonun mağaza vitrinindeki fiyatlandırması nasıl? Buna ek olarak koleksiyon içeriği neler? Sizin için liste hazırladık buyurun inceleyelim.

Valorant Yıldız Belası koleksiyonunu toplu olarak satın alırsanız 8700 VP ödemeniz gerekiyor. Bunun için sitemizden öncelikle 8500 VP kodu, ardından da 740 VP kodu alıp hesabınıza yüklemeniz gerekecek. Koleksiyon içerisindeki diğer silahlar ve ögelerin fiyatı ise şu şekilde;

  • Valorant Yıldız Belası Vandal Skin 2175 VP
  • Valorant Yıldız Belası Operator Skin 2175 VP
  • Valorant Yıldız Belası Shorty Skin 2175 VP
  • Valorant Yıldız Belası Bulldog Skin 2175 VP
  • Valorant Yıldız Belası Bıçak Skin 4350 VP
  • Valorant Yıldız Belası Silah Uğuru 2 adet
  • Valorant Yıldız Belası Spray
  • Valorant Yıldız Belası Oyuncu Kartı

Koleksiyon içeriğinde 1 adet Vandal, 1 adet Operator, 1 adet Shorty, 1 adet Bulldog, 1 adet Bıçak, 1 adet oyuncu kartı, 1 adet Spray ve 2 adet silah uğuru bulunmaktadır. İçerik olarak yeterli ve silah görsel efektleri olsun görüntüsü bir yana hoş bir koleksiyon peki sizin düşünceleriniz neler bu koleksiyon hakkında yorum olarak belirtebilirsiniz.

Daha fazla Valorant içeriği istiyorsanız bloğumuzu takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Yakında gelecek olan güncellemeleri sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz keyifli oyunlar dileriz.

Siz değerli üyelerimiz için en uygun fiyatlara bu koleksiyona sahip olabilmeniz bizlerin öncelikli hedefidir. İndirimli Valorant Points satın almak için bu link üzerinden bakiye yükleyebilir.

7/24 anında teslimat ve itempazar.com güvencesi ile %20 İndirimli Valorant Points satın alabilmek için buraya tıklayınız.

Düzeli olarak yapılan çekilişlerimize katılarak VP çekilişi olduğunda herhangi bir katılım şartı olmadan sadece size ilettiğimiz sayfadan sitemize üye iseniz katıl butonuna tıklayarak VP kazanabilirsiniz.

Her hafta İtempazar yönetimi tarafından düzenlenen ücretsiz çekilişler sayfamıza buradan erişebilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?