Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
LoL'e Yeni Gelecek Olan Periler Meclisi Kostümleri Kaç RP Olacak?

LoL'e Yeni Gelecek Olan Periler Meclisi Kostümleri Kaç RP Olacak?

Bu haberimizde League of Legends'e yeni gelecek olan Periler Meclisi kostümlerinin kaç RP'ye satılacağından bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

League of Legends, yeni kostüm serisi Periler Meclisi ile hayranlarını bir kez daha büyüleyecek. Bu kez, peri temasıyla harmanlanmış kostümler, oyundaki Ezreal, Milio, Kalista, Katarina ve onun prestiji, Seraphine, Fiora ve serinin efsanevi kostümü olarak Karma gibi popüler şampiyonlar arasında yer alacak. Periler Meclisi, kısa bir süre önce yayınlanan fragmanıyla oyuncular arasında büyük heyecan yarattı. Kostümler, hayranların oyunda en sevdikleri karakterleri yeniden keşfetmelerini ve onları şaşırtıcı bir şekilde yeniden canlandırmalarını sağlayacak.

Ezreal, sıradışı bir şekilde güçlü bir peri olarak karşımıza çıkacak. Milio, büyülü bir bahçenin ortasında güzelliğiyle parlayacak. Kalista, ölümsüz bir peri olarak tanıtılacak ve oyuncuları büyüsüne kaptıracak. Katarina ve onun prestiji, gizemli peri şövalyeleri olarak oyuna giriş yapacaklar. Seraphine, müzikal güçleriyle şaşırtacak. Fiora, zarif bir peri prensesi olarak etkileyici bir görünüme sahip olacak. Karma ise efsanevi bir peri lideri olarak karşımıza çıkacak ve serinin en etkileyici kostümüne sahip olacak. Periler Meclisi, oyunculara oyundaki karakterleri yeni bir perspektiften görmelerini sağlayacak ve oyuna hoş bir değişiklik katacak. Kostümler, oyunda büyüleyici bir dünya yaratmak için detaylı bir şekilde tasarlandı.

Kostümler ve Bedelleri

Kostümlerin genel hatlarından bahsedildiğine göre birde görünümlerinin nasıl olacağına bakalım.

Karma 1820 RP'ye Veriliyor ( Efsanevi )

LoL

Ezreal 1350 Riot Points'e Satılıyor

LoL

Katarina 1350 Riot Puanına Satılmaktadır ve Aynı şekilde Prestij Kostümü de Etkinlik Puanı İle Alınabilecek

LoL

Kalista 1350 RP'ye Satılıyor

LoL

Seraphine 1350 Riot Punanın'a Veriliyor

LoL

Milio 1350 RP Puanıyla Alınabilir

LoL

Fiora 1350 Riot Points ( RP ) ile Satılmaktadır

LoL

Sonuç olarak, Periler Meclisi kostüm serisi, oyundaki popüler şampiyonlara peri temasını getirerek oyuncuları büyüleyecek. Oyuncular, karakterleri yeni bir perspektiften görerek oyuna yeni bir heyecan katacaklar. Kostümler, büyüleyici dünyalar yaratmak için detaylı bir şekilde tasarlandı ve oyuncuların hayranlıkla keşfetmesini sağlayacak.

En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?