Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Ajan Hikayeleri: Cypher Kimdir?

Valorant Ajan Hikayeleri: Cypher Kimdir?

Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Cypher var.

Valorant Ajan Hikayeleri: Cypher Kimdir?

Valorant ajanlarından birisi olan Cypher kimdir?

Kökeni: Fas

Gerçek İsim: Aamir

Sınıfı: İnsan

Cinsiyeti: Erkek

Bağlantıları: Valorant Protokolü

Faslı bilgi uzmanı ve tek kişilik gözetleme ağı Cypher, düşmanın her hareketini bilir, her sırrını duyar ve her manevrasını görür. Cypher’ın gözleri hep üzerinizdedir. Cypher, geçmişte bir mühendisti. Oyun içerisinde nadir de olsa “Radionate bizim olmalı” dediğini duyuyoruz. Tek amacı bu maddeyi kazanıp, kendisini geliştirmek olan ajanımız, düşmanın her hareketini bilir, her sırrını duyar ve her manevrasını görür. Oyunda gözcü rolünü üstlenen Cypher, haritada bilgi uzmanı ve tek kişilik gözetleme ağı.

Eğer istihbarat senin işinse, Cypher senin Ajanın olabilir. Bu Faslı Gözcü Ajanı, onlara sıkışan düşmanların yerlerini yakalayan ve ortaya çıkaran yeteneklere ve ayrıca eylemi uzaktan izlemek için haritaya yerleştirebileceği gerçek bir casus kameraya sahiptir. Ulti yeteneği, rakip takımda kalan oyuncuların yerini geçici olarak ortaya çıkarmak için taze bir düşman cesedinden bilgi alır.

''Kimsenin buraya geçmesine izin vermeyeceğim, sırlarım açığa çıkmamalı'' şeklinde konuşan Cypher sürekli olarak sırlar, bilgiler ve istihbarat topluyor. Bunların çoğunu kendine saklar, kimsenin keşfetmemesini sağlar ve sadece bildiği her şeyi bir bedel karşılığında ifşa eder. Bütün gizliliğini koruyan ve alanları kontrol etme yetisiyle donatılmış olan ajanımız fazlasıyla güçlü.

Ayrıca, gerektiğinde aracı arkadaşlarından parça ve alet alma eğiliminde olup, bunları önceden kullanıp kullanamayacağını sormak yerine, genellikle daha sonra bunu yaptığını onlara bildirmektedir.

Valorant Ajan Hikayeleri: Cypher Kimdir?

Dış Görünüş Nasıldır?

Cypher, kendisine bağlı bir anten bulunan bir şapka takıyor. Bu cihaz, Cypher’ın emriyle Nöral Hırsızı kullanıldığında düşmanların yerlerini tespit etmek ve iletmek için kullanılan şeydir. Aletlerini sakladığı bir palto giyiyor ve yüzünü gizlemek için her zaman bir maske takıyor. Bu maske yüksek teknoloji ve vizyona özeldir.

Rol: Gözcü

Temel Yeteneler

Bubi Tuzağı (C)

Bubi Tuzağı bir info ve tuzak yeteneğidir. Cypher‘ın kullanmadan önce donatması gerekir. Bir kez donatıldığında,nişangâh bir tuzak teli yerleştirmek için bir gösterge ile değiştirilecektir. Bu, atılmak için uygun bir konuma yerleştirilirse maviye dönecek ve uygun olmayan konumlar için kırmızıya dönecektir. Uygun bir konum, karşılıklı iki arazi parçasına sahip olmalıdır (bu, duvardan duvara veya yerden çatıya olabilir). Bu konumlar arasındaki mesafe maksimum bir mesafeyi aşamaz ve Cypher yeteneği kullanmak için hedef konuma belirli bir mesafede olmalıdır. Döküm üzerine, tel konuma gidecek ve kısa bir süreliğine konuşlandırılacak, iki nokta arasındaki mesafeyi kaplayan ve ardından görünmez hale gelen bir tuzak oluşturacaktır. Tel geri toplanabilir.

Bir kez konuşlandırıldığında, tel süresiz olarak kalır. Ona yaklaşan düşmanlar, onu tetikleyecek kadar yaklaşmadan hemen önce varlığını algılayabilir. Kırmızı görünecek ve düşman onun uğultusunu duyacak. Düşmanlar, silahlarla veya bazı hasar verici yeteneklerle herhangi bir hasar vererek teli yok edebilir . Düşmanların hasarla yok olması için teli görmeleri gerekmez. Tellerinden herhangi biri bozulursa Cypher uyarılır.

Tel, bunun yerine düşmanlar veya yakınlaşan bir yardımcı tarafından tetiklenirse, kendini ortaya çıkarır ve sarmaya başlar, kurbanı bağlar ve bu süre boyunca onları kalıcı olarak Cypher’ın ekibine ifşa eder. Bağlanmış haldeyken, kurban telin bulunduğu yerden fazla uzaklaşamaz ve bunu yapmaya çalışırsa ipe doğru geri çekilirler. Düşman ekibi bu etkileri sona erdirmek için teli yok edebilir.

Tetiklenen tel, sarımını tamamladığında yok edilmezse etkinleşerek onu tetikleyen varlığa küçük bir miktar hasar verir ve onları sersemletir.

Tur sırasında Cypher öldürülürse, yerleştirilen tüm teller devre dışı kalır ve konumları ortaya çıkar.

Siber Kafes (Q)

Siber Kafes Vizyon Engelleyici bir yetenektir Cypher ileri fırlatarak kullanır. Bu, yere değdiği anda görünmez hale gelen bir siber kafes yerleştirir. Cypher onu etkinleştirene kadar kafes süresiz olarak kalır. Bunu yaptığınızda, kafesin bulunduğu yerde beyaz, içi boş, açık uçlu bir silindir oluşur. Bir düşman silindirin kenarlarından geçerse, sesli bir ipucu çalar.

Silindirin açık uçları dikey olarak hizalanır ve silindirin merkezi, kafesin etkinleştirildiği yerde konumlandırılır. Bu, silindirin kenarlarının hem yerin üstünde hem de altında açıldığı anlamına gelir. Bu etki, tamamen sağlam, yatay bir zemine yerleştirildiğinde görülmezken, kafes, ister kademeli bir eğim ister dik bir dikey düşüş olsun, haritanın yüksekliğinin değişip alçaldığı bir alanın yakınında etkinleştirildiğinde uygulanabilir hale gelir.

İmza Yeteneği - Gizli Kamera (E)

Gizli Kamera Cypher‘ın kullanmadan önce donatması gereken bir yer belirleyici yeteneğidir. Bir kez donatıldığında, nişangâh bir kamera yerleştirmek için gösterge ile değiştirilecektir. Bu, atılmak için uygun bir konuma yerleştirilirse maviye dönecek ve uygun olmayan konumlar için kırmızıya dönecektir. Uygun bir konum, yeterli dikeyliğe sahip bir duvar olmalıdır ve Cypher, yeteneği kullanmak için hedef konuma belirli bir mesafede olmalıdır. Casus kamera konuma gittiğinde kısa süreliğine konuşlandırılacak ve bu süreç tamamlandığında görünmez hale gelecek. Kamera geri çağrılabilir ancak yeniden konuşlandırılmadan önce kısa bir bekleme süresine girer.

Bir kez konuşlandırıldıktan sonra, Cypher kameranın kontrolünü ele geçirme yeteneğini kullanabilir ve kameranın kendisini ortaya çıkarmasına neden olabilir. Vücudu kamerayı kullanırken hala kanal konumunda kalacak ve kendisini düşman silah ateşine ve yardımcı programa karşı savunmasız bırakacaktır. Kamera önündeki herhangi bir şeyin görüntüsünü sağlar ve bir yarım küre aralığında döndürülebilir. Yeniden kullanıldığında, kamera her zaman Cypher’ın yeteneği donatmadığı zaman daha önce baktığı yöne bakar. Cypher’ın vücudu, Gizli Kamera‘nın kontrolündeyken hasar alırsa, yetenek kullanılamaz olur.

Cypher, Gizli Kamera‘yı kullanırken düşman ajanlarına nişan alabilir ve onlara işaretleme okları atmak için ateş edebilir. Bir dart bir düşmana çarparsa, kendisini içine yerleştirecek ve periyodik olarak sarı parlamalarıyla konumlarını ortaya çıkaracaktır. Bu etkiyi sona erdirmek için kurban, oku çıkarmak için birkaç saniye yönlendirmelidir.

Düşmanlar, silahlarla veya bazı hasar verici yeteneklerle kameraya herhangi bir hasar vererek kamerayı yok edebilir . Düşmanların kameranın hasar görmesi için onu görmesi gerekmez. Kamerası bozulursa Cypher uyarılır.

Cypher tur sırasında öldürülürse, Gizli Kamera devre dışı kalır ve konumunu ortaya çıkar.

Ulti Yeteneği - Nöron Hırsızı (X)

Ulti Puanı: 6

Nöron Hırsızı, Cypher‘ın hedefindeki herhangi bir ölü düşman ajanının cesedi üzerinde anında kullanabileceği bir konum belirleme yeteneğidir . Bunu yapınca Cypher şapkasını cesede doğru fırlatır. Şapka cesede ulaştığında, haritada kalan tüm canlı düşmanların yerlerini ortaya çıkar. Ortaya çıkan ajanın sarı bir şekli olur.

Bir düşman ajanı öldürüldüğünde, Cypher‘ın zaman aşımına uğramadan önce o ceset üzerinde Nöron Hırsızı‘nı kullanabileceği sınırlı bir süre vardır.

Sitemizden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.