Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
2023 Mart Prime Gaming Duyuruldu

2023 Mart Prime Gaming Duyuruldu

Prime Gaming, Amazon Prime abonelerine özel olarak sunulan bir hizmettir. bu hizmet üyelerin çeşitli oyunlar ve oyun içi öğelere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktadır ayrıca Twitch üzerinde kanallarda abonelik gibi avantajları mevcuttur.

Prime Gaming Nedir?

Prime Gaming, sadece Amazon Prime Üyelerine özel olarak sunulan oyun temalı bir programdır. Bu programla beraber üyeler, Her ay ücretsiz oyun ve oyun içi öğeler elde edebilirler. Ayrıca amazonun diğer servisi olan Twitch prime ile bir entegrasyonu bulunmaktadır, bu sayede Twitch Prime üyeleri de Prime Gaming'in avantajlarından faydalanabilirler.

Prime Gaming ücreti ne kadar?

Prime Gaming, Amazon Prime üyelerine özel sunulan bir program olduğu için Amazon Prime Üyeliğine bağlıdır. Amazon prime üyeliği ise ücretidir. Üyelik ülkelere göre farklılık göstermektedir Türkiye'de ise bu fiyat şu anlık 7.90₺ dir. Zam gelmeden önce bu üyeliği satın almanızı tavsiye ederiz.

Prime Gaming Mart Ayı Oyunları

Listeye göz attığımızda en çok dikkat çeken oyunun Baldur's Gate Enhanced Edition olduğunu görmekteyiz. Ayrıca, Baldur's Gate serisi yeni bir oyun çıkarmaya hazırlanıyor.

2023 Mart Prime Gaming Duyuruldu

  • I Am Fish - Normal satış fiyatı 42 TL
  • Book of Demons - Normal satış fiyatı 90 TL
  • Baldur's Gate Enhanced Edition - Normal satış fiyatı 32 TL
  • Adios - Normal satış fiyatı 175 TL
  • Faraway 3 Arctic Escape - ?
  • Peaky Blinders Mastermind - Normal satış fiyatı 40 TL
  • City Legends Trapped in Mirror - Collector's Edition - Normal satış fiyatı 105 TL

Not: Faraway 3 Arctic Escape oyununun normal satış fiyatı bilgisi verilmemiştir.

Amazon Prime Gaming Mart 2023 Oyunları oldukça heyecan verici ve eğlenceli görünüyor. Sizde Prime üyesi olarak bu ayın ücretsiz oyunlarını deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz. Oyunlarda keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle, diğer yazılarımızda görüşürüz.

Aşağıdaki linkten oyuncu pazarımıza gidebilir, binlerce dijital ürün arasından ihtiyacınız olanları hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

https://www.itempazar.com/oyuncu-pazari


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?