Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
The Last of Us Part 1 PC'ye Nihayet Geliyor!

The Last of Us Part 1 PC'ye Nihayet Geliyor!

Bu haberimizde The Game Awards etkinliğinde duyurulan The Last of Us'ın PC'ye gelişiyle ilgili detaylı açıklama yapacağız.

Sony'nin çıkardığı dünyaca ünlü oyun olan The Last of Part 1 nihayet PC'ye geliyor. Hem oyunun çıkış tarihi hem de fiyatı açıklandı The Game Awards etkinliğinde açıklanan bu durum Sony’nin PlayStation’a özel olarak geliştirdiği ve 2013 yılında piyasaya getirdiği The Last of Us oyunu hem hikayesi hem de dünyası oyuncuların beğenisine oldukça iyi bir şekilde sunuldu. Sony için en önemli oyun serisinin ilk oyunlarından biri olan The Last of Us Part 1 PC'ye özel olarak adapte edilerek yayınlanması beklenirken The Game Awards etkinliği ile bugün nihayet açıklandı.

Bu yılın en iyi oyun seçmelerinin yer aldığı The Game Awards’ta The Last of Us Part 1'in PC’ye geleceği bu etkinlik sayesinde duyuruldu. Oyuncular için PC'ye sunulan The Last of Us Part 1 için çıkış tarihi ve fiyatı da aynı şekilde açıklandı ve oyunun PC sürümü için Playstation kanalında fragman da paylaşıldı.

Fragmanda görüldüğü üzere tıpkı Remake versiyondaki gibi kaliteli bir oynanış ve hikaye sunumuna sahip olacağı gözükmektedir. Joel ve Ellie ilişkisine daha çok değinen yeni versiyon PC oyuncularının daha çok deneme şansına sahip olacaktır. Oyunun aynı zamanda fiyatı ve çıkış tarihide fragman ile paylaşıldı.

The Last of Us Part 1 PC'ye Ne Zaman Geliyor?

The Last of Us Part 1 PC

The Last of Us Part 1 3 Mart 2023 tahinide PC'ye çıkışını yapmış olacak. Oyunda görüldüğü üzere grafiklerinin tamamen Remake versiyonuyla aynı şekilde olmayacağı henüz net değil. Önceden hazırlanan oyunlarının PC’ye çıkarırken DLSS ve RTX teknolojilerini de oyunlarına koyulmuştu. Yani aynı teknolojiyi The Last of Us Part 1 için PC sürümünde de görebileceğiz. Oyunun Remake sürümüyle birlikte hazır olan ışın izleme versiyonu da yer veriyor.

The Last Of Us Part 1 PC Fiyatı

The Last of Us Part 1 hem Epic Games hem de Steam üzerinden 599.00₺'lik fiyat açıklamasıyla birlikte ön siparişe açıldı. The Last of Us Part 1 yeni oynayan PC oyuncuları için belirlenen fiyat ortalamasına bakıldığında uygun bir fiyat ile çıkış yapacak.

The Last of Us Part 1 PC


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?