Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Bugünkü rehberimizde valorant oyununda bulunan Brimstone karakterinin oynanış bilgilerini sizlerle paylaşacağız.

Rolü: Kontrol Uzmanı

Köken: ABD

''Gökte Ne Var?!'' - Brimstone

Eğer ki savaş alanını yönetmek istediğiniz birisi var ise bu Brimstone olmalı. Savaş komutanı olan Brimstone savaşın gidişatını değiştirebilecek kadar yetenekli ve acımasızdır.

Teknoloji aksesuarları kullanan Brimstone oyun içerisinde kontrol uzmanlarından biridir.

C – Kuvvet İşareti

Bir kuvvet işareti KUŞAN. Kuvvet işaretini Brimstone’un önüne atmak için ATEŞ ET. Yere inen kuvvet işareti oyunculara Seri Atış sağlayan bir alan oluşturur.

Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Kuvvet İşareti, içine girdikten sonra Brimstone ve savaş arkadaşlarının ateşleme süresini azaltan yüksek teknolojili bir bölgedir. Ateşleme süresi azaldığı için unutmayın ki silahın geri tepmesi oldukça artacaktır.

Mağazadan en fazla 2 Kuvvet İşareti satın alınabilir, bu yüzden onları savaşın gidişatını değiştirebilecek yerlere yerleştirin. Bu, Spike kontrolü sağlarken veya sıkışmış düşman noktalarına yerleştirirseniz bu size büyük bir avantaj sunacaktır.

Q – Yakıcı

Bir yangın bombası atar KUŞAN. Yerde durduğu anda infilak eden bir bomba fırlatmak için ATEŞ ET. Yerde bir süre kalan alev bölgesi, içindeki oyunculara hasar verir.

Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Yakıcı, duvarlardan sekebilen, oldukça uzağa gidebilen ve düştüğü yeri yakan bir el bombası silahıdır.

El bombası, Spike'ı korurken girişleri engellemek amacıyla kullanılabilir veya Spike'ın çözülmesini engellemek amacıyla da kullanılabilir.

E – Dumanlı Hava Saldırısı

Bir taktik harita KUŞAN. Brimstone’un duman bulutlarının ineceği konumları belirlemek için ATEŞ ET. ALTERNATİF ATIŞ ile onayla ve seçili alanda görüşü kısıtlayan uzun süreli duman bulutları oluştur.

Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Dumanlı Hava Saldırısı, Brimstone‘un sol kolunda bulunan harita aracılığıyla toplamda 3 adet duman indirebilir. Bu dumanlar hem sizin hem de rakibinizin görüşünü kısıtlamaya yarar.

Dumanları mantıklı kullanmanız durumunda düşman üssüne sessizce sızabilir ya da düşmanların görüşünü kısıtlamak için yollarını kapatabilirsiniz.

X – Uydu Saldırısı

Bir taktik harita KUŞAN. Seçili konuma bir süre yerde kalan bir uydu saldırısı lazeri fırlatmak için ATEŞ ET. Seçili alanda kalan oyuncular zaman içinde yüksek hasar alır.

Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

Bütün oyuncuları korkutan karakter Ultilerinden birisidir. Uydu Saldırısı, seçtiğini bölgeye hava saldırısı düzenleyen bir yetenektir. Kullandıktan kısa bir süre sonra yukarıdan aşağıya gelen saldırılar oldukça yüksek hasarlı ve çok geniş bir yere vurmaktadır.

Unutmayın ki oyunda iletişim çok önemli, iletişimli bir şekilde oyunu oynamanız durumunda hem takım arkadaşlarınız hem de siz savaşa daha çok odaklanabilir ve karakterler arasındaki uyumu hissedebilirsiniz.