Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Steam Random Key

Steam Random Key

Bugün sizlerle Steam içerisinde bulunan oyunların çeşitli özelliklerinden ve bu oyunlara sahip olma yöntemlerinden bahsedeceğiz.


Steam Hakkında

Steam günümüzde oyun oynayan tüm oyuncuların bildiği ve içerisinde binlerce oyun bulunduran bir oyun platformudur. Geçtiğimiz senelerde bilgisayar oyunlarının bu kadar popüler olmadığı zamanlarda genelde oyuncular o dönemin oyunlarını oynayabilmek için çeşitli yöntemler ile bilgisayarlarına yükleyerek oynamaya çalışıyorlardı. Bu yöntemlerden en çok kullanılanı CD ile yüklemeydi. Fakat geçmişten günümüze doğru yükselen teknoloji gelişim trendi günümüzde oldukça etkili kullanılarak hayatımızı kolaylaştırmada etkili rol oynuyor. Bu gelişim internet ve bilgisayar donanımları alanında oldukça gelişip sektörü doğrudan etkileyerek. Eskiden kullanılan CS, disket USB gibi fiziksel donanımları ortadan kaldırarak her şeyi internet üzerine taşımayı başarmıştır. Artık oyunları internet üzerinden doğrudan indirebiliyor ardından ister internete bağlı olarak online istersek internetsiz offline olarak oynayabiliyoruz. Steam gibi platformlar da bu oyunları içlerine barındırarak oyunculara istekleri doğrultusunda oyunlar ve bu oyunlar içerisinde oyuncuların birbirleriyle iletişime geçip ticaret yapmasına olanak tanıyor.

Steam içerisinde dünya üzerine bulunan hemen hemen tüm oyun firmalarının oyunları bulunmaktadır. Bu oyunlar ülke şartlarına, ekonomisine, kurlarına bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber bir fiyat politikası adı altında oyunculara satılıyor. Steam üzerinde bulunan birçok oyunu ücretsiz olarak oynayabiliyor aynı zamanda çok ucuz fiyatlarla satılan kaliteli oyunların da sahibi olabiliyorsunuz. Fakat bunların yanında çok yüksek ücretli oyunları da bünyesine barındırabiliyor.

Steam Platformuna kayıt olarak içerisinde bulunan binlerce oyundan kendi zevklerinize göre uygun oyunları bulup bütçenize göre satın alabilir ve ardından oyunun tadını çıkartabilirsiniz. Fakat beğendiğiniz oyunu satın alamadığınız, bütçenizin uymadığı durumlarda istediğiniz oyuna erişmek için çeşitli yöntemler mevcut. Bu yöntemlerden en güvenli ve en kolay şekilde gerçekleştirilen yöntem Steam Random Key ile aktifleştirilen kodlardır. Uygun fiyatla sahip olduğunuz bu kodları aktifleştirerek tüm oyunlara erişim sağlayabilirsiniz.

Steam Random Key

Yukarıdaki yazımızda da kısaca bahsettiğimiz üzere dünya üzerine bulunan oyun platformları arasında en çok kullanılan Steam üzerinden Steam Random Key ve diğer yöntemler ile nasıl oyun alacağınızı sizlere detaylıca anlatacağız.

Öncelikle sevdiğiniz ve oynamaya karar verdiğiniz oyunları direkt olarak belirlenen fiyatını ödeyerek hesabınıza ekleyebilir ve istediğiniz yerde giriş yapıp indirerek istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

İkinci yöntem ise çeşitli sitelerden Steam Cüzdan Kodu satın alarak, Steam hesabınıza giriş yapıp bu cüzdan kodunu ekleyerek bakiye oluşturup istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz. Yada oynadığınız diğer oyunlarda bulunan oyun içeriklerini topluluk pazarında satarak el de ettiğiniz bakiyenizi yine platform içerisindeki diğer alışverişlerinizde kullanma şansına sahipsiniz.

Üçüncü yöntem Steam Random Key. Bu yöntem ile key satın alıp değeri yüksek, çok pahalı olan oyunları oynama şansı yakalayabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken belirtilen özelliklerdeki kodu satın alıp kullanmak.

Steam Random Key Nedir?

Yukarıda sizlere oyunlara nasıl sahip olabileceğinizi ve bunu hangi yöntemlerle yapabileceğinize değinmiştik. Şimdi üçüncü yöntem olan Steam Random Key yöntemi hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

Öncelikle Steam global olarak tüm dünyada ve farklı ülkelerde hizmet vermektedir. Ve bu hizmeti verirken ülkelerin durumlarına göre hareket etmektedir. Gerek ekonomik gerek kültürel gerekse yaş kitlesini hesap edip oyunları piyasaya sürerken dikkatli bir çalışmayla fiyatlandırıp bu işlemi gerçekleştirmektedirler. Ve kampanyalarını da bunlara göre düzenlemektedirler. Steam Random Key sistemi tarafınız için oluşturulmuş bir kod ile fiyat aralıkları belli, kampanya dönemine dahil oyunları içerisinde barındıran kodu oluşturup kullandığınızda bunlardan rastgele olarak bir tanesini hesabınıza eklemeye yarayan sistemdir. Bu sistemin en güzel yanlarından bir tanesi satın almış olduğunuz kodu direkt hesabınıza girmek ve çıkan oyunun keyfini sürmek. Random key kurallarından bazıları ise çıkacak olan oyunların indirimsiz fiyatlar üzerinden değerlendirilmeleridir. Örnek verecek olursak 50 - 300₺ arasında çıkacak olan kodu satın alıp aktif ettiğinizde indirimsiz fiyatı 300₺ üzerinde bir oyun çıkmamaktadır.

Steam Random Key Çeşitleri

Steam Bronze Key 1.5₺; Genellikle en çok tercih edilenler bir tanesidir. 2₺ ile 30₺ arasında oyun çıkmaktadır.

Steam Platinium Key 2.5₺; Bu key çeşidinin içerisinde 5₺ ile 40₺ arasında oyun çıkmaktadır.

Steam Gold Key 3.5₺; Bu key çeşidinin içerisinde 10₺ ile 70₺ arasında oyun çıkmaktadır.  

Steam Diamond Key 6.5₺; Bu key çeşidinin içerisinde 18₺ ile 90₺ arasında oyun çıkmaktadır.  

Steam Master Key 8.5₺; Bu key çeşidinin içerisinde 30₺ ile 120₺ arasında oyun çıkmaktadır.  

Steam Premium Key 15₺; Bu key çeşidinin içerisinde 70₺ ile 150₺ arasında oyun çıkmaktadır.  

Steamd Legendary Key 20₺; Bu key çeşidinin içerisinde 100₺ ile 250₺ arasında oyun çıkmaktadır.  

Steam Multi Key 35₺; Bu key çeşidinin içerisinde en az 850 ₺ değerinde oyun çıkmaktadır.

Steam Mega Key 50₺; Bu key çeşidinin içerisinde en az 1000 ₺ değerinde oyun çıkmaktadır.

Steam Ulti Key 75₺; Bu key çeşidinin içerisinde en az 1700 ₺ değerinde oyun çıkmaktadır.

Steam Random Key Nasıl Kullanılır?

www.itempazar.com adresine giriş yaparak site üzerinden üyeliğinizi açmanız ve daha sonrasında bünyesine güvenli alışveriş sistemi ve güvenli ticaret ortamı sunan itempazar.com adresi içerisinde Steam Random Key kategorisine giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından bütçenize uygun olarak seçeceğiniz ürünü kolayca satın almanız gerekmektedir. Satın aldığınız Key siparişlerim kısmında Satın Aldığım Ürünler bölümüne gelmektedir. Bu kısımdan elde ettiğiniz ürün anahtarınızı Steam hesabınıza girerek aktif edebilir ve oyunun tadını çıkartabilirsiniz.

Steam Key Steam içerisinde nasıl kullanılır, nereden aktif edebilir gibi sorularınızı da aşağıda kısaca açıklayacağız.

  • Steam uygulamasını açarak hesabımıza giriş yapıyoruz.
  • Giriş yaptığımız üyeliğimize, yukarıda bulunan kütüphane kısmına giriyoruz.
  • Kütüphaneye giriş yaptıktan sonra sol alt kısımda bulunan Oyun Ekle butonuna basıp Ürün Etkinleştir seçeneğini seçiyoruz.
  • Karşımıza çıkan pencereyi ileri butonuna basarak geçiyoruz.
  • Tekrardan karşımıza gelen sözleşme yazısını kabul ederek devam ediyoruz.
  • En son aşama olan karşımıza çıkan kısma satın aldığımız kodu girerek ürünü aktif ediyoruz.

Artık üyeliğinize satın almış olduğunuz Steam Random Key oyununu eklemiş bulunmaktasınız. Şansınıza bağlı olarak çıkan oyunu artık indirip doyasıya oynayabilirsiniz. Tüm ürünlere göz atmak için Steam Random Key kategorisine göz atabilirsiniz.