Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Yeni Set Soulstrife

Valorant Yeni Set Soulstrife

Valorant Soulstrife Kostüm Paketi resmi olarak açıklandı, ilk görünümü, çıkış tarihi, fiyatı ve daha fazlası hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Ürkütücü sezon bitmiş olabilir ama Riot Games, bu olayı kutlamak için Cadılar Bayramı temalı yeni VALORANT görünümlerini piyasaya sürüyor. Parıldayan siyah-beyaz renk kombinasyonuyla Soulstrife skinleri uğursuzluk hissi yayıyor. Soulstrife skinleri , tüm vücudunu kaplayan Cadılar Bayramı temalı spektral yönü nedeniyle adete bir sanat eseri gibi hatta sanat eseri desek yanlış olmaz.

VALORANT Soulstrife paketi, Omen benzeri hortlak silahlarla bazı perili dokularla gri ve siyah bir temaya sahip olacak. Koleksiyonun öne çıkan silahı, VALORANT'taki yeni bir bıçak türü olan yeni bıçak Scythe gibi duruyor, ancak diğer tipik bıçaklardan farklı olarak kendi animasyonunu alıp almayacağı belli değil. Yine de diğerlerinden farklı olan bu bıçak ile oynamak için sabırsızlanan bir çok oyuncu mevcut.

Kod adı Haunted olan koleksiyon, Phantom, Guardian, Spectre ve Ghost'un yanı sıra bir sprey ve kartla birlikte merakla beklenen yeni yakın dövüşçü olarak Scythe'ı da içerecek

Soulstrife Valorant'a ne zaman geliyor ?

Paket, 2 Kasım'da, Ion 2.0 paketi dükkandan kaldırıldığında piyasaya sürüldü.

Hayatta kazanmaktan daha önemli şeyler de var. Mesela tarzını konuşturarak kazanmak. Oyuncu kartları hava atmanın ve herkese kim olduğunu ve olayının ne olduğunu göstermenin bir yolu. Bu oyuncu kartlarına Soulstrife ile bir yenisi daha eklendi. Ayrıca oyuncu kartının yanında oyun içi sprey de erişilebilir durumda.

Valorant Yeni Set Soulstrife

Soulstrife Skinleri Kaç VP ?

Koleksiyon, paket için 7.100 VALORANT Puanına mal olacak. Her silah kaplaması 1.775 VP'ye mal olacak, Scythe ise 3.550 VP'lik yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak, ancak muhtemelen pakette en çok istenen kaplama.

  • Haunted Melee - 1775 VP
  • Haunted Phantom - 1775 VP
  • Haunted Guardian - 1775 VP
  • Haunted Spectre - 1775 VP
  • Haunted Ghost - 3550 VP
  • Haunted Tüm set ~ 7100 VP

Skinler ile ilgili bazı oynanış videolarını sizler için makalemize ekledik.


Soulstrife Skinlerini Almak İçin Ne Yapmalıyım ?

Soulstrife Skinlerine ve diğer Valorant içeriklerine sahip olmak için uygun fiyatlı ve indirimli olarak Valorant Puanları almak için sitemize buradan kayıt olmanız yeterli olacaktır. Kayıt olduktan sonra Soulstrife skinlerinden çok beğendiğiniz, hesabınızda bulunmasını istediğiniz ya da favori silahınıza ait olan Soulstrife kaplkamasını veya Soulstrife satın almak için hesabınız bu skin veya skinler değerinde Valorant Points yüklemeniz gerekemektedir. Daha sonra buraya tıklayarak uygun fiyatlı ve indirimli Valorant Riot Points'lere ulaşıp dilediğiniz kadar alabilirsiniz. Ödeme seçeneklerimiz olarak banka kartları, kredi kartları, ininal kartı, papara kartı, tosla kartı ve internet üzerinden alışverişe açık olan diğer kartları söyleyebiliriz.


Valorant Points VP Ne Işe Yarar?

Sitemizden satın aldığınız VP oyun içerisindeki mağazada geçerli para birimidir. Yani yeni bir ajan açmak için, savaş bileti satın almak veya yeni bir silah kaplaması satın almak için kullanılır.


Satın aldığım Valorant Points'i Nasıl Kullanacağım ?

Riot hesabınıza giriş yapın.

Valorant mağaza sekmesinin yan tarafında bulunan "Valorant Point" simgesine tıklayın.

Açılan sayfadan ödeme yöntemleri arasından "Riot Pin" seçiniz.

İtempazar'dan satın aldığınız kodu o alana girip "Gönder" butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından VP hesabınıza yüklenmiş olacaktır.