Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Neden Herkes Yasuo Oynuyor?

Neden Herkes Yasuo Oynuyor?

Neden her oyun karşımızda Yasuo gördüğümüze dair tahmin ve olasılıkların derlendiği yazımız çıktı.

Neden Herkes Yasuo Oynuyor?

Neden herkesin oynadığı herolar arasında Yasuo var. Diğer bir deyişle neden her iki oyundan birinde karşımıza Yasuo oyuncuları geliyor ? Eminim herkesin aklında bir yerlerde bu soru vardır. 

Ünlü bilgisayar oyunu olan League Of Legends’ta her biri kendine has tasarımı ve oynanış tarzı olan bir çok karakter bulunur ve bu karakterlere “ Şampiyon” adı verilir. Gerçek kullanıcılar tarafından seçilen bu şampiyonların amacı oyun içinde bulunan rakip takımla savaşarak üslerini ele geçirmektir. 18 Nisan 2022 itibariyle oyunda bulunan şampiyon sayısı 159’dur. Her biri farklı yaşam hikayesi barındıran bu şampiyonlar oyuncularla buluşurken yaşamlarına dair bir çok duyguyu bağdaştırırlar. Bu da bütün oyun severlerin oyun dünyasında geçirdiği zamanı hangi şampiyona adayacağını belirler. 

Neden Herkes Yasuo Oynuyor?

Gelelim konumuz olan “Günahkar Kılıç Yasuo”ya…

Yasuonun babası annesinin hayatına girdiğinde kadıncağızın halihazırda tek başına büyütmeye çalıştığı bir oğlu vardı. Yasuo büyürken tamamiyle saygıdan düşünceden yoksun karakteriyle yetişti. Kendine duyduğu özgüven günden güne onu büyüten tek şeydi. Onun için söylenebilecek olumlu davranışı arasında kararlılığı olabilirdi. Üvey abisi Yone meşhur kılıç okulunda çıraklığa başladığında Yasuo onun peşine takıldı. Okul onu kabul edene kadar kapısından ayrılmadı. Yasuo kılıç kullanma konusunda doğuştan gelen yeteneğini rüzgar tekniğinin son ustası olan Üstat Souma’nın dikkatini üstüne çekmek için kullandı. Noxus işgalinin başlamasıyla savunmaya giden bütün öğrenciler Yasuo’yu arkalarında bırakarak ihtiyarları korumasını emretmişlerdi. 

İşgal sonunda bir savaşa dönüştü…

Yasuo olayların gidişatını değiştirebilecek özgüvenle görev yerini terketti fakat savaş alanına geldiğinde tek başına tüm bunlarla başa çıkamayacağının büyük bir dehşetle farkına vardı. Ertesi gün Yasuo okula döndüğünde Üstat Souma öldürülmüştü. Tüm suçlamaların ortasında kalan Yasuo tek çareyi kaçmakta buldu. Hain olarak peşine düşülen Yasuo kendini haklı çıkarmanın yollarını ararken üvey abisi Yone’yle savaşmak zorunda kaldı ve Yone orada son nefesini verdi. Tüm bu olanlardan sonra Yasuo kendini affedemedi içindeki suçluluk duygusuyla şuan “Sihirdar Vadisi”nde maceradan maceraya koşuyor. 

Tüm bu yaşananlara rağmen Yasuo’nun kararlılığı bir çok oyuncuyu kendisine bağladı. Oyunu oynarken mana sıkıntısı çektirmeyen iki item ile %100 kritik vurabilen oynarken kullanılan skillerin, kılıcının ve hortumunun verdiği hazzı tadan oyuncular Yasuo’nun lezzetine doyamadı. Bu yüzden sık tercih edilen şampiyonlar listesinde üst sıralarda yerini aldı. 

Sizde o çok sevdiğiniz Yasuo’nun bir çok farklı kostümünü sahip olmak için İtempazar.com üzerinden İndirimli RP Satın alın. Ayrıca sitemizde LoL Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir LoL Hesap Satın alabilirsiniz.