Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Hesap Satışı

Metin2 Hesap Satışı

Emek veya para harcayarak oynadığınız & zevk aldığınız hesabınızı kendi rızanız ile satmak isteyebilir veya yatırdığınız parayı geri kurtarmayı düşünebilirsiniz. Metin2 camiasında oyun yöneticileri ne kadar yasak desede bu engellenemez bir işlemdir.

Bunun için yapmanız gereken tek işlem hesabınıza diğer ilanlara bakarak bir fiyat biçmek daha sonrasında sitemiz üzerinde ilan oluşturmak.

İlan oluştururken daha fazla görüntülenme almak ve daha doğru bilgi verebilmek için görselleri mutlaka kullanmalısınız. İlan açıklamasında ne kadar çok bilgi verirseniz sizin için o kadar iyi olacaktır.

Metin2 TR Hesap Satışı İlan Oluşturmak İçin Tıklayın

Metin2 PvP Hesap & Yang Satışı Yapmak için Tıklayın

Metin2 TR Hesap Satın Almak için Tıklayın

Metin2 PvP Hesap Yang Won Satın Almak için Tıklayın

Metin2 Nedir ?

Mart 2005 tarihinde Koreli Ymir firması tarafında 17 dilde oynanabilecek şekilde yayınlanmış MMORPG bir oyun türüdür. Türkiye’de 2007 yılları sonrasında oldukça popüler olmuş ve online oyun seven & sevmeyen tüm insanların ilgi odağı olmuştur.

2010 Yılı ve daha sonrasınra oyunun yapımcı firmasının dağıtılması sonucu oyunun kaynak kodları piyasaya ücretsiz şekilde (warez olarak) dağıtılmıştır. Bu sebeple bir oyun PvP yani unofficial oyun ortaya çıkmıştır.

Metin2 Hesap Nedir ?

Metin2 veya Unofficial Metin2 PvP serverlerinde kendinize ait oluşturmuş olduğunuz üyeliğe metin2 jargonunda hesap denilmektedir. Hesabınızda maks. 4 tane karakter bulunabilmektedir. İlk karakterinizi oluşturduğunuzda oyuna bağlı 3 krallıktan 1 tanesini seçer ve artık karakterlerinizi o krallıkta oluşturmaya başlarsınız.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?