Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Fortnite X MrBeast İş Birliği İle MrBeast Fortnite'a Geliyor

Fortnite X MrBeast İş Birliği İle MrBeast Fortnite'a Geliyor

Bu haberimizde Fortnite x MrBeast iş birliği ile sürdürülen ve yakın zamanda açıklanan tanıtımla birlikte MrBeast'in Fortnite'a yer alacağı doğrulandı.

Epic Games firması sonunda dünyanın en çok takipçiye sahip YouTube'rı olan MrBeast’in Fortnite'ta geleceği yeni sezonda doğrulandı ve MrBeast temalı bir milyon dolar ödülü olan yarışma düzenleneceğini açıkladı. Dünyanın en çok takipçisine sahip YouTube içerikleri üreten MrBeast, Fortnite'ınyakın zamanda yayınladığı yeni sezon tanıtımında gözükmüştü. Youtuber olan MrBeast’in tanıtımda yer almasıyla oyuna katılacağının bir kanıtı olarak gözükürken Epic Games firmasından MrBeast ile yapılan anlaşmanın detaylarına dair bir tanıtım daha geldi. Her maça girdiğinizde puanınız yarışma boyunca sayılacaktır ve en sonunda yüksek puana sahip olan oyuncu bir milyon dolar ile ödüllendirilecek. İlk 100.000'e girenler, oyun içinde kullanmak üzere Altın Canavar Brella Şemsiyesi kazanacak.

Fortnite X MrBeast İş Birliği İle MrBeast Fortnite

MrBeast Paketinin İçerikleri

MrBeast's Extreme Survival Challenge'ın yanı sıra etkinlikte aşağıdaki yeni görevler de yer alacak:

  • MrBeast's Extreme Survival Challenge'da puan kazanın (70.000)
  • MrBeast's Extreme Survival Challenge'da puan kazanın (35.000)

MrBeast kozmetik ödülü alabilirsiniz ve bu yüzden kozmetik kazanmaya başlamak için ürünü aldığınıza emin olabilirsiniz. 14 Aralık 2022 tarihi itibariyle öğe Mağazasında MrBeast kozmetik ürünlerine erişebileceksiniz..

Fortnite X MrBeast İş Birliği İle MrBeast Fortnite

İşte Mağazaya Gelen İçerikler

  • Kıyafet: MrBeast (varsayılan şapkalı Stil ve şapkasız alternatif Stil)
  • Kazma : MrBeast Parçalayıcı
  • Sarma: Canavar Arka Planı

MRBEAST6000

  • Kıyafet: MrBeast6000 (maskeli varsayılan Tarz ve maskesiz alternatif Tarz)
  • Sırt Süsü: Ödül Paketi
  • kazma: canavar
  • Planör: Sarılı ve Devirli

MrBeast Kimdir?

Ünlü Youtuber MrBeast videolar üzerinde yayınladığı ilginç yarışmalar ve içerikleri ile tanınıyor. Bu içeriklerin özellikle de dağıttığı hediyelerle birlikte YouTube’da yakaladığı başarının ardından büyük bir kaynağı olduğu konuşulmaktadır. Bundan dolayı daha önceden Ülkemizde Dokun Bana ismiyle duyurulan ve bir otomobile elini hiç kaldırmadan en uzun süre dokunan ve kaldırmayan yarışmacının otomobile sahip olacağı yarışma konseptini uyguladığı için kazanana 2.5 Milyon Dolar fiyatında özel bir Jet hediye ettiği ile düzenlediği Squid Game yarışmasının günümüzde çokça konuşulduğu ve 465.000 Dolar ile ödüllendirmeye çalışan ve bir arsaya inşa ettirdiği ev ve bu evin içerisinde yer alacağı dairesinde 100 günlük bir yarışmayla geçiren takipçilerine 500.000 Dolar veren Ünlü Youtuber MrBeast’in takipçileri için Epic Games’in bu açıklaması pekte şaşırtıcı değildi.

Fortnite X MrBeast İş Birliği İle MrBeast Fortnite


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?