Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 TR ve Metin2 PvP Yang, Won Satış Sitesi

Metin2 TR ve Metin2 PvP Yang, Won Satış Sitesi

Metin2 TR ve Metin2 PvP Sunucularında güvenli bir şekilde yang satışı yapmanız mümkün, detaylar aşağıda.

Metin2 Yang ve Won Nedir?

Metin2 oyun içinde geçerli para birimine Yang adı verilir, envanterde maksimum 1.999.999 Yang taşıyabilirsiniz. Her 100.000.000 (milyon) Yang topladığınızda bunu depocudan 1 Won nakite çevirebilirsiniz.

Metin2 Yang & Won Satış Sitesi

Metin2 oynarken para kazanmak istiyorsanız bu yöntemi kesinlikle denemeniz gerekir. Metin2 TR veya oynadığınız Metin2 PvP sunucusunda Yang & Won kasarak bunları İtempazar üzerinde satışa sunun. İlan oluşturmak tamamen ücretsiz ve üstelik 31 Aralık 2020 tarihine kadar ilanlardan hiç komisyon alınmaz.

Nasıl Yang & Won Kasarım

Metin2'de bunun için çokça yöntem mevcut, isterseniz ticaret yapın ya da canavarlardan veya metinlerden çıkan değerli eşyaları satın. Oyun içerisinde geçirdiğiniz vakit boyunca elde ettiğiniz tüm itemleri pazar kurarak satın ve oyun içi nakit haline getirin. Sonrasında İtempazar'da Metin2 Yang & Won ilanı kurarak bunu gerçek paraya çevirin!

Metin2 Yang & Won Satın Al

Şüphesiz her oyuncu Metin2'de gelişmek ve en güçlü olmak ister. Fakat herkes oyuna ayni vakti ayıramayabilir. Örneğin çalışan veya aile sahibi birisinin öğrenci ya da işsiz birisiyle aynı emeği oyuna vermesi mümkün değildir. Bu yüzden vakit konusunda problemi olan kişiler Metin2 Yang & Won Satın Alarak rekabetten hiç geri kalmaz. Hemen İtempazar'a üye olun ve Metin2 Yang satın alın, hesabınızı hızlıca geliştirerek diğer oyunculardan geri kalmayın.

Yang Satın Aldıktan Sonra Ne Yapılır?

İtempazar'dan Metin2 Yang satın aldıktan sonra hemen karakterinize güzel silah, zırh, kalkan, kask, küpe, kolye, bilezik ve ayakkabı satın alın. Bu ana itemler sayesinde karakteriniz güçlenecektir, bunun yanı sıra binek, pet, kostüm, tecrübe yüzüğü gibi eşyalar satın alarak hesabınızı en üst seviyeye ulaştırın.

Metin2 TR ve Metin2 PvP Yang, Won Satış Sitesi


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?