Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Hakkında Bilgiler

Metin2 Hakkında Bilgiler

2007-2013 yılları arasında oyun dünyasında çığır açan Metin2 hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Öncelikle Metin2'nin MMORPG türünde bir oyun olduğunu söylemek gerekir. Türkçe karşılığı ise çok oyunculu rol yapma oyunudur. Yani oyunu oynayan insanlar oluşturduğu karakteri kendileri gibi hayal edip, buna göre dizayn ederler. Örnek vermek gerekirse, karakterinizi erkek veya kadın olarak seçebiliyorsunuz. Bu seçim sonrasında Savaşçı, Ninja, Şaman, Sura, Lycan karakterleri arasından kendinize uygun olanı seçip devam edersiniz.

Savaşçı:

Oyunda en çok tercih edilen sınıftır, saldırılarının çok yüksek ve hızlı olması savaşçıyı en güçlü yapan özelliktir. Farm konusunda da savaşçıların rakibi yoktur.

Ninja:

Çeviklikleriyle ünlüdürler, çok hızlı saldırıları ve çıkardıkları anlık hasarla düellolarda avantajlılardır. Düelloda bu kadar güçlü olmalarına rağmen Farm konusunda oldukça zayıftır.

Şaman:

Destekçi sınıf olarak bilinirler, her grupta mutlaka şamanlar olmalıdır. Takım arkadaşlarına savunma, yansıtma, kritik, iyileştirme gibi özellikler sağlar. Bu yüzden toplu savaşlarda şaman yoksa yenilgi var demektir!

Sura:

En çok tercih edilen 2. sınıftır. Hem saldırı hem savunma yönü kuvvetli olduğundan dolayı, dengeli özellikleri onu en çok tercih edilenler arasına sokuyor. Hem düello hem Farm tarafında oldukça güçlü olan suralar oyuncular tarafından oldukça fazla tercih edilir.

Lycan:

Oyuna en son eklenen kurt adam sınıfına Lycan adı verilmiştir. Düşük savunmasının yanında yüksek denilebilecek saldırısı vardır, ama oyuncular tarafından çok sevilmemiştir. Bu sebepten dolayı Metin2 oyuncuları Lycan oynamayı tercih etmemektedir.

Metin2 ne zaman çıktı?

2005 yılında Kore'de yayın hayatına başladı, 2006'da Gameforge tarafından satın alındıktan sonra 17 dilde hizmet varmaya başladı.

Metin2 Ejderha Parası EP satın almak için tıklayın.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?