Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 At Zırhlama Nasıl Yapılır?

Metin2 At Zırhlama Nasıl Yapılır?

Bugünkü rehberimizde sizlere at üstünden vurmayı ve at görevlerinin nasıl ve nerede yapılacağını sizlerle paylaştık.


Metin2 At Üstünden Nasıl Vurulur?

Metin2 sitesine üye olup oyun giriş yapıp, karakterinizi (Şaman, Sura, Ninja, Savaşçı, Lycan) seçip isim verdikten sonra oyun tam anlamıyla başlamış oluyor. Daha sonrasında karakteri oluşturduğunuz bayraktaki köyde seviye atlamaya ve gelişmeye başlıyorsunuz. 1. köyde görevlerinizi yapıp aynı zamanda etrafta bulunan köpekleri, ayıları, kaplanları, kurtları ve benzeri canavarları keserek 20. seviyeye ulaşıp 2. köye geçiş yapıyoruz. Diğer köyde etraftaki canavarlar daha güçlü olduğu için daha çok deneyim puanı vereceklerdir. Bu yüzden burada hızlıca 25. seviye olup at görevine başlamak için ilk adımı atmış olacağız.

25. seviyeye ulaştıktan sonra köyde bulunan maymunlar zindanına giriş yapıyoruz. Maymunlar zindanına giriş yapma sebebimiz at görevi için lazım olan at madalyonunu düşürmek. At madalyonu sadece maymunlar zindanından maymun askerlerden düşmektedir. Maymun askerleri kesip at madalyonunu düşürdükten sonra seyise gidip at görevinizi alabilirisiniz. At görevi seyisin belirlediği 30 dakika içinde 30 yabani okçu kesme görevini tamamlamanız gerekmekte, eğer tamamlayamazsanız tekrardan madalyon düşürüp aynı işlemi yapmanız gerekir. Görevi tamamladıktan sonra sizi 1 gün bekletip atı çağırmak için at resmi hazırlayacaktır.

At resminizi de başarılı bir şekilde aldıktan sonra sıra atınızı zırhlamaya ve asıl konu olan atın üstünden vurmaya geldi. Bu adımda ise aslında tarif aynı tekrardan zindana gidip madalyon düşürüp seyise geliyorsunuz ve atınızı geliştirmek istediğinizi söylüyorsunuz. Daha sonrasında seyis size tekrardan basit bir görev veriyor. Atınızı çağırıp üstünde seyisin belirlediği yere sürüyorsunuz ve seyise geri dönüyorsunuz ve evet göreviniz tamamlanmış oldu. Görev oldukça kolay fakat sıkıntılı olan kısım görevi yaptıktan sonra 1 gün beklemek ve bunu atınız 10. seviyeye gelene kadar yapmak. Atınız 10 olduktan sonra 11. madalyonu verdiğinizde seyis size atınızı zırhlamak için tekrardan bir görev verecek. Verdiği bu görev biraz zor ama grup oluşturarak arkadaşlarınızla beraber yapabilirsiniz. Görev ise 30 dakika içerisinde Yongbi çölünde bulunan 100 akrep okçu veya yılan okçu kesmeniz gerekiyor.

Ama merak etmeyin daha öncede belirttiğim gibi eğer grup lideri siz olursanız arkadaşlarınız ile birlikte bu görevi kolaylıkla yapabilirsiniz. Evet belirtilen görevi yaptınız tebrikler. Görevi yaptıktan sonra seyise dönüp asker at kitabınızı alabilirsiniz. Tebrikler artık atınızın üstünden vurabilir ve daha kolay bir şekilde oyununuza devam edip seviye atlayabilir ve rakiplerinizi alt edebilirsiniz.

Metin2 At Zırhlama Nasıl Yapılır?


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?