Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
LoL Viego'ya Karşı Nasıl Oynanılır?

LoL Viego'ya Karşı Nasıl Oynanılır?

Bu haberimizden League of Legends'te ki Viego karakterine karşı nasıl oynayabileceğinizden bahsedeceğiz detaylar aşağıda.

Viego Ne Zaman Piyasaya Sürüldü?

Viego 21 Ocak 2021 tarihinde vadide yerini almıştır. Viego oyunun en çok tercih edilen ormancı rolünde oynanmaktadır ve League of Legends oyununda önemli bir yeri de bulunmaktadır. Viego ormanda sıkça rastladığımız şampiyonlardan biri haline gelmiştir. Rakibe hükmeden ve onların bedenini ele geçirerek yeteneklerini kullanan bir suikastçıdır. Son zamanlarda Viego profesyonel arenada en çok seçilen ormancılar arasında yer almaya devam etmektedir. Hepimizin beklediği Mahvolmuş Kralın Kılıcı eşyanın sahibi olan Viego çıktığında oyuncuları memnun etmeyi başarmış bir karakterdir. League of Legends Viego'ya karşı nasıl oynayabileceğinizden ve Counter şampiyonlarının hangileri olduğundan bahsedeceğiz. İlk başta Rakibimizi tanımalıyız.

Pasif Yeteneği:

Viego'nun alt ettiği rakipler hortlağa dönüşür. Viego hortlağa saldırarak katledilen rakibin cesedini geçici olarak ele geçirir. Bu sırada hedefin azami canının yüzdelik bir bölümüne eşdeğer miktarda iyileşir ve onun temel yetenekleriyle eşyalarına erişebilir. Hedefin ultisini kendi ultisiyle değiştirir ve bunu bedelsiz kullanabilir.

Q Yeteneği:

Viego'nun hayalet kılıcı isabet halinde hedefin mevcut canının yüzdelik bir bölümüne eşdeğer miktarda ilave hasar verir ve kısa süre önce yeteneklerinden isabet alan rakiplere iki defa saldırarak can çalar. Viego bu yeteneği kullanarak kılıcını önündeki rakiplere saplayabilir.

W Yeteneği:

Viego ileri atılmadan önce yoğunlaşarak isabet ettiği ilk rakibi sersemleten, yoğun bir Kara Sis topu gönderir.

E Yeteneği:

Viego Kara Sis'e hükmederek bir yüzey şekli parçasına musallat olur ve burayı çevreler. Viego sisin içinde hayalet olarak saklanıp kamuflaja bürünebilir, hareket hızı kazanabilir ve saldırı hızı elde edebilir.

R Yeteneği:

Viego yakınındaki bir konuma ışınlanır ve hedef bölgeye ulaştığında bir rakip şampiyonu infaz eder. Kılıcı rakibin kalbini delerek yıkıcı bir şok dalgası oluşturur ve hedefin takım arkadaşlarını geri savurur.

Viego'ya Karşı En İyi Counter Şampiyonlar

  • Warwick
  • Karthus
  • Evelynn
  • Gragas
  • Elise
  • Vi
  • Ekko
  • Udyr
  • Rengar
  • Trundle

Viego'ya Karşı En Kötü Counter Şampiyonlar

  • Talon
  • Taliyah
  • Sylas
  • Nidalee
  • Poppy
  • Hecarim
  • Nunu & Willump
  • Jax
  • Diana
  • Xin Zhao

LoL Viego

Karşımızda Viego Varsa Nasıl Oynamalıyız?

Viego ormanda oynanabilen yüksek hasara sahip bir suikastçıdır. Viego ormanı kolayca dönebiliyor stratejinizi iyi belirlemeniz gerekebilir. Viego sizlere baskın atacağı sıra E yeteneği ile gönderdiği sisi önce siz görürsünüz ardından Viego karşınıza çıkmaktadır. Baskınları düzenli olarak W yeteneği ile yaptığı için bu yetenekten kaçınmanız gerekir. W yeteneğini hazırlayıp size doğru gönderen Viego sizi sersemletir ve sıralama yaptığı kombo ile canınızı bayağı bir düşürebilir bu yüzden gönderdiği sisi önceden görüp buna göre hareketinizi yapmanız gerekir.

Eğer Viego bir şampiyonu alt etmeyi başarırsa bedenine girer ve o şampiyona dönüşür. Viego dönüşüm sırasında dönüştüğü şampiyonun üstünde bir taç sembolü oluşur bu sayede Viego olduğunu anlayabileceksiniz. Eğer Viego bir rakibe dönüştüyse Ultisini bedelsiz olarak tekrar kullanım hakkında sahip olur. Ultisi ise rakibe doğru atılarak muazzam miktarda hasar verir ve yavaşlatır. Eğer canınız düşükse Ulti sizi alt etmeye yetecek kadar hasar verir bu yüzden Viego bir bedendeyse ondan uzaklaşmanız gerekir.

Viego takım savaşlarında iş yapabilmesi için birilerinin bedenini ele geçirmesi gerekiyor bu yüzden yanınızda bir takım arkadaşı bulundurmayı eksik etmeyiniz. Viego'ya odaklandığınız zaman etkisiz kalabilir bunun için yanınızda sersemleten birisi olması sizin avantajınız olacaktır. Viego birilerini alt etmeyi başaramazsa ve beden ele geçiremezse işe yaramayabilir ve bu sayede Viego'yu alt edebilirsiniz. Viego hiç bir zaman tek başınıza yenemezsiniz bu yüzden takım arkadaşlarınıza güvenin ve bununla birlikte kazanmaya oynayın.

Viego'nun Hikayesi

Viego bir zamanlar, artık çoktan unutulmuş bir ülkenin kralıydı. Bin yıldan uzun zaman önce, ölen eşini diriltmeye çalışırken Afet olarak bilinen ve kendi sonunu da getiren büyülü felaketi tetikledi. Yüzyıllar önce ölmüş kraliçesine duyduğu saplantılı özlemin acısını çeken, güçlü bir hortlağa dönüşen Viego artık Mahvolmuş Kral. Ölümcül Harrowing'leri kontrol ediyor, bir gün Isolde'sini iyileştirebilecek bir şey bulmak için Runeterra'nın altını üstüne getiriyor ve zalim, kırık kalbinden Kara Sis yayılırken karşısına çıkan her şeyi yok ediyor.

En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?