Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Oynayarak Para Kazanmak

Metin2 Oynayarak Para Kazanmak

Metin2 oynarken para kazanmak mümkün, detaylar ve daha fazlası aşağıda.

Metin2 oynayarak nasıl gerçek para kazanılır?

Yılların eskitemediği oyun Metin2'yi bilmeyen yoktur. MMORPG türünde olan bu oyunda savaşçı, ninja, lycan, şaman, sura gibi karakterler arasında seçim yaparak maceraya atılıyorsunuz. Karakterinizi kendi isteklerinize göre donatıp, geliştirme şansınız oluyor. Oyunda en son seviyeye gelip, en güçlü itemleri kuşanabilmek için aylarca hatta yıllarca emek vermeniz gerekiyor. Bir noktadan sonra oyundan sıkıldığınızda veya artık özel hayatınız sebebiyle bırakmak istediğinizde itemleriniz hesabınızda duruyor. Hesabınızda öylesine bekleyen eşyaların size bir faydası olmaz, bunları satarak para kazanabilmeniz mümkün!

İtemleri, yangları hesabınızda bırakmak yerine gerçek paraya çevirmek istiyorsanız itempazar.com burada devreye giriyor. Hemen sitemize üye olarak ilan oluşturabilir ve Metin2 hesabınızı, item, yang, won gibi oyun içi ürünlerinizi satabilirsiniz. Satıştan kazandığınız bakiyeyi banka hesabınıza çekerek gerçek para kazanmış olursunuz. İşte Metin2 oynayarak para kazanmak bu kadar kolay.

Metin2 İtem, Yang, Won, Çar satışı?

Hesabınızda bir köşede duran, veya artık kullanmanıza gerek kalmayan itemleri ve wonları hemen satışa sunun!

Metin2 Oynayarak Para Kazanmak

Metin2 item, yang, won, hesap, çar satışı nasıl yapılır?

Öncelikle satacağınız itemi belirleyin, örneğin Zehir kılıcı, cennetin gözü bilezik, ay ışığı define sandığı, yavrucuk kutusu gibi eşyalarınızı kolayca satabilirsiniz. Bunun yanı sıra ticaret yaparak elde ettiğiniz yangları ve direkt olarak mail adresiyle birlikte hesabınızı da satışa sunabilirsiniz.

  • İtemPazar'da ilan oluştur, ilanın başlığında iteminin adını yaz ve gerçek resmini ilana ekle.
  • Müşterinin sana ulaşmasını bekle, telefonuna ALFATEK'den mesaj geldiğinde siteye bağlanarak itemi veya yangı size ilettiğimiz kişiye oyun içerisinden teslim et.
  • Teslimatı onayla ve alıcıdan onay bekle. Alıcı onay verdiği anda banka hesabını ekleyip paranızı çekebilirsiniz.
  • Hesap satışları ise tamamen otomatik şekilde gerçekleşiyor. Satıcı chat üzerinden alıcıya hesap bilgilerini veriyor, bu sırada her iki taraf da video kaydı almalı. Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Metin2 Oynayarak Para Kazanmak

Aşağıdaki yardımcı linkleri takip ederek hemen satışa başlayabilirsiniz.

Üye ol

İlan oluştur

Banka hesabı ekle

Para çekim talebi oluştur

İlan alışveriş sistemi nasıl işliyor

Türkiye'nin en yeni Metin2 ilan satış platformu itempazar.com üzerinden Metin2 TR item, yang, won, hesap satışı yapabilir, veya Metin2 TR Ejderha Parası EP satın alabilirsiniz. Sadece bununla sınırlı değil! Metin2 PvP sunucularında item, won, çar satışlarınızı da kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


En son yorumlar
eyormaz
eyormaz
Merhaba habere yorum denemesi
eyormaz
eyormaz
heyyooo
eyormaz
eyormaz
heey