Blog Hakk覺m覺zda G羹venilirlik 襤letiim Yard覺m Merkezi
3145 kg uygun iyi hesap
3145 kg uygun iyi hesap
3145 kg uygun iyi hesap
Zoom yapmak i癟in resmin 羹zerine t覺klay覺n.
#218239

3145 kg uygun iyi hesap

PAZARLIK OLUR ALICISINA HAYIRLI OLSUN. 103 SCHOLES -106 MESS襤- 105 GR襤EZMANN - 103 P襤RS

Teslimat S羹resi : 3 Saat i癟erisinde
Kolektif G羹癟: 3145
襤lk Mail: Evet
  • 襤lan 1 ay 繹nce g羹ncellendi.
  • Kalan s羹re hesaplan覺yor.
  • 襤tempazar g羹venli ticaret sistemi ile %100 g羹vendesiniz.
Mami0988 Mami0988 0 Baar覺l覺 襤lem
1
襤lan creti
1.387,09
Teslimat S羹resi : 3 Saat i癟erisinde
Kolektif G羹癟: 3145
襤lk Mail: Evet

PAZARLIK OLUR ALICISINA HAYIRLI OLSUN. 103 SCHOLES -106 MESS襤- 105 GR襤EZMANN - 103 P襤RS

Deerlendirme Yok

Sat覺c覺 deerlendirmesi yok!

Bu sat覺c覺ya hen羹z bir deerlendirme yap覺lmam覺. Bu sat覺c覺dan bir ilan sat覺n ald覺ktan sonra yorum yaparak, senden sonraki al覺c覺lar覺n fikir sahibi olmas覺n覺 salayabilirsin!
Sat覺c覺 deerlendirmesi nedir ?
Sat覺c覺 deerlendirmesi nedir ?

Sat覺c覺 deerlendirmesi, bu sat覺c覺n覺n daha 繹nce sat覺 yapt覺覺 羹yeler taraf覺ndan yap覺lan yorum ve puanlamas覺n覺n b羹t羹n羹d羹r.

Deerlendirme s覺ralamas覺 neye g繹re yap覺l覺r ?

Deerlendirmeler, deerlendirmeyi yapan kullan覺c覺lar覺n 襤temPazar seviyelerine g繹re b羹y羹kten k羹癟羹e olarak yap覺lmaktad覺r. zel stat羹de ki 羹yelerimizin deerlendirmeleri en 羹stte g繹z羹kmektedir.

襤temPazar al覺c覺 ile sat覺c覺 aras覺nda bir güven köprüsü oluturulur ve ticaretin güvenli ekilde gerçekletirilmesi salan覺r. Sistem tamamen otomatik ilemektedir. Canl覺 destek arac覺l覺覺yla ilem yap覺lmamaktad覺r. 

Eer sat覺c覺 veya al覺c覺 site d覺覺 platformlardan görümek isterse (skype, whatsapp, instagram, discord) durumu hemen canl覺 destee bildiriniz. Sitemizin mesajlama sistemi üzerinden yap覺lmayan ilemlerde hiçbir ekilde destek salanmamaktad覺r.

Sistem nas覺l çal覺覺r?

  1. Al覺c覺 beendii ilan覺 üyeliine bakiye yükleyerek sat覺n al覺r. Al覺c覺 bakiye yükledikten sonra ilan覺 sat覺n al覺r, sat覺c覺ya teslimat覺 gerçekletirmesi için sms ve email gönderilir. Al覺c覺n覺n ödedii ücret 襤tempazar Güvenli Havuz Hesab覺nda bekletilir.
  2. Sat覺c覺 siteye balan覺r ve "siparilerim" sayfas覺na girdikten sonra "Satt覺覺m 襤lanlar" butonuna t覺klay覺p, satt覺覺 ürünün teslime haz覺r olduunu iaretler. Bu aamada al覺c覺ya siteye balanmas覺 için sms ve email gönderilir.
  3. Teslimat覺 yaparken video kayd覺 almak ZORUNLUDUR. Eer hesap sat覺覺 yap覺l覺yorsa mesajlama sistemi üzerinden hesap id, ifre ve mail bilgisini teslim eder. Teslimat覺 yapt覺ktan sonra "siparilerim" sayfas覺na girerek ürünü teslim ettim seçeneini iaretler.
  4. Al覺c覺 ürünü teslim ald覺ktan sonra "siparilerim" sayfas覺na girerek, ürünü teslim ald覺m seçeneini iaretlediinde ücret sat覺c覺ya aktar覺l覺r. Al覺c覺n覺n teslimat onay覺n覺 gerçekletirmesi için 24 saati vard覺r, eer 24 saat içerisinde onaylamazsa ilem otomatik olarak onaylan覺r ve para sat覺c覺ya aktar覺l覺r.
  5. Eer al覺c覺 "ürünü teslim almad覺m" seçeneini iaretlerse sat覺c覺dan kan覺t olarak video kayd覺 istenir. Sat覺c覺n覺n teslimat覺 yapt覺覺 tespit edilirse al覺c覺 siteden yasaklan覺r.

Sorunsuz bir al覺veri deneyimi için lütfen okuyunuz!

  1. Lütfen sistem taraf覺ndan mesaj ve bildirim gelene kadar kimseye ürünü teslim etmeyin. Aksi taktirde 襤tempazar olarak size yard覺mc覺 olamay覺z.
  2. Kendini yetkili olarak tan覺tan kiilere hesap bilgisi teslim etmeyiniz.
  3. Yapt覺覺n覺z hatal覺 teslimat durumunda www.itempazar.com hiçbir ekilde sorumluluk kabul etmez.
  4. Al覺c覺 ile sadece sitemiz üzerinden mesajla覺n. Whatsapp, Facebook, Discord, 襤nstagram veya oyun içerisinden konuarak yapt覺覺n覺z ilemlerde size destek salanamaz. Site üzerinden yap覺lan konumalar için destek salayabiliyoruz.
  5. Hesap al覺verilerinizde ifreyi deitirmeden ve mail adresini tamamen üzerinize almadan hesab覺 teslim ald覺覺n覺z覺 onaylamay覺n. Tüm bilgilerin tamamen sizde olduundan emin olduktan sonra onay ilemini yapabilirsiniz.
  6. 襤tempazar sadece hesap al覺verii aamas覺nda sizi korumakla yükümlüdür. Hesap al覺verii gerçekletikten sonra ç覺kacak sorunlardan 襤tempazar sorumlu tutulamaz. Al覺veriten sonraki süreç tamamen al覺c覺 ile sat覺c覺 aras覺ndad覺r.

Bu ad覺mlar覺 uygulad覺覺n覺z taktirde paran覺z %100 襤temPazar güvencesindedir. Yaad覺覺n覺z her türlü sorun veya akl覺n覺zdaki sorular için sitemizin canl覺 desteine balanabilirsiniz. 襤yi al覺veriler dileriz.