Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Bu ilanın yayın süresi sona erdi

İlanın yayın süresi sona erdiği için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

Gut Knife | Doppler (Factory New)
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#198986

Gut Knife | Doppler (Factory New)

Float: 0.01961

Teslimat Süresi : 12 Saat içerisinde
Skin Durumu: Fabrikadan Yeni Çıkmış
StatTrak: Hayır
Silah: Bıçak
Tüm detayları gör
  • İlan 2 ay önce güncellendi.
  • İtempazar güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
akbykozgur akbykozgur 0 Başarılı İşlem
3
İlan Ücreti
9.000,00
Teslimat Süresi : 12 Saat içerisinde
Skin Durumu: Fabrikadan Yeni Çıkmış
StatTrak: Hayır
Silah: Bıçak

Float: 0.01961

Değerlendirme Yok

Satıcı değerlendirmesi yok!

Bu satıcıya henüz bir değerlendirme yapılmamış. Bu satıcıdan bir ilan satın aldıktan sonra yorum yaparak, senden sonraki alıcıların fikir sahibi olmasını sağlayabilirsin!
Satıcı değerlendirmesi nedir ?
Satıcı değerlendirmesi nedir ?

Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların İtemPazar seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.

İtemPazar alıcı ile satıcı arasında bir güven köprüsü oluşturulur ve ticaretin güvenli şekilde gerçekleştirilmesi sağlanır. Sistem tamamen otomatik işlemektedir. Canlı destek aracılığıyla işlem yapılmamaktadır. 

Eğer satıcı veya alıcı site dışı platformlardan görüşmek isterse (skype, whatsapp, instagram, discord) durumu hemen canlı desteğe bildiriniz. Sitemizin mesajlaşma sistemi üzerinden yapılmayan işlemlerde hiçbir şekilde destek sağlanmamaktadır.

Sistem nasıl çalışır?

  1. Alıcı beğendiği ilanı üyeliğine bakiye yükleyerek satın alır. Alıcı bakiye yükledikten sonra ilanı satın alır, satıcıya teslimatı gerçekleştirmesi için sms ve email gönderilir. Alıcının ödediği ücret İtempazar Güvenli Havuz Hesabında bekletilir.
  2. Satıcı siteye bağlanır ve "siparişlerim" sayfasına girdikten sonra "Sattığım İlanlar" butonuna tıklayıp, sattığı ürünün teslime hazır olduğunu işaretler. Bu aşamada alıcıya siteye bağlanması için sms ve email gönderilir.
  3. Teslimatı yaparken video kaydı almak ZORUNLUDUR. Eğer hesap satışı yapılıyorsa mesajlaşma sistemi üzerinden hesap id, şifre ve mail bilgisini teslim eder. Teslimatı yaptıktan sonra "siparişlerim" sayfasına girerek ürünü teslim ettim seçeneğini işaretler.
  4. Alıcı ürünü teslim aldıktan sonra "siparişlerim" sayfasına girerek, ürünü teslim aldım seçeneğini işaretlediğinde ücret satıcıya aktarılır. Alıcının teslimat onayını gerçekleştirmesi için 24 saati vardır, eğer 24 saat içerisinde onaylamazsa işlem otomatik olarak onaylanır ve para satıcıya aktarılır.
  5. Eğer alıcı "ürünü teslim almadım" seçeneğini işaretlerse satıcıdan kanıt olarak video kaydı istenir. Satıcının teslimatı yaptığı tespit edilirse alıcı siteden yasaklanır.

Sorunsuz bir alışveriş deneyimi için lütfen okuyunuz!

  1. Lütfen sistem tarafından mesaj ve bildirim gelene kadar kimseye ürünü teslim etmeyin. Aksi taktirde İtempazar olarak size yardımcı olamayız.
  2. Kendini yetkili olarak tanıtan kişilere hesap bilgisi teslim etmeyiniz.
  3. Yaptığınız hatalı teslimat durumunda www.itempazar.com hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.
  4. Alıcı ile sadece sitemiz üzerinden mesajlaşın. Whatsapp, Facebook, Discord, İnstagram veya oyun içerisinden konuşarak yaptığınız işlemlerde size destek sağlanamaz. Site üzerinden yapılan konuşmalar için destek sağlayabiliyoruz.
  5. Hesap alışverişlerinizde şifreyi değiştirmeden ve mail adresini tamamen üzerinize almadan hesabı teslim aldığınızı onaylamayın. Tüm bilgilerin tamamen sizde olduğundan emin olduktan sonra onay işlemini yapabilirsiniz.
  6. İtempazar sadece hesap alışverişi aşamasında sizi korumakla yükümlüdür. Hesap alışverişi gerçekleştikten sonra çıkacak sorunlardan İtempazar sorumlu tutulamaz. Alışverişten sonraki süreç tamamen alıcı ile satıcı arasındadır.

Bu adımları uyguladığınız taktirde paranız %100 İtemPazar güvencesindedir. Yaşadığınız her türlü sorun veya aklınızdaki sorular için sitemizin canlı desteğine bağlanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.