Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant 2023 Nisan Ayı Gece Pazarı Geliyor

Valorant 2023 Nisan Ayı Gece Pazarı Geliyor

Valorant'a belirli aralıklarla düzenli olarak gelen Gece Pazarı Nisan ayında tekrardan geliyor. Ne zaman geleceği ve detaylı bilgiler makalemizde.

Riot Games adlı oyun firmasının yapımcılığını üstlendiği Valorant online FPS oyununda her sene düzenli olarak yaptığı indirimler Nisan ayında da devam edecek. Gece Pazarı olarak adlandırılan kampanya oyuna 05.04.2023 03:00 tarihinde gelecek olan yama ile birlikte eklenecektir.

Gece Pazarı nedir?

Gece Pazarı Valorant oyununda 5 adet size özel random ürünün belirli tutarlarda indirimli olarak 30 gün mağazanızda satın alıma hazır olmasıdır. Gece Pazarına nasıl erişebiliriz derseniz oyun giriş yaptığınızda sağ üst kısımda VP cüzdanınızın yanında simgesi mevcut oradan giriş yaparak size özel indirimleri görüntüleyebilirsiniz. Bol şanslar...

Nasıl alışveriş yapabilirim?

Hesabınıza Valorant Points yükleyerek size özel olan indirimli ürünleri satın alabilirsiniz. İtempazar güvencesi ve %15 indirim fırsatları ile en uygun şekilde bu link üzerinden kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Hesabıma nasıl VP yüklerim?

Hesabınız giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda Valorant Points cüzdanınız gözükmektedir simgeye tıkladıktan sonra karşınıza yükleme sayfası gelecektir eğer sitemizden aldığınız E-PIN ürünlerini kullanmak istiyorsanız 3. sekmedeki kısımdan kodunuzu kullanabilirsiniz.

Valorant Points fiyat listesi;

  • 175 Valorant Points - 14.45TL
  • 740 Valorant Points - 59.50TL
  • 1450 Valorant Points - 110.50TL
  • 2850 Valorant Points - 212.50TL
  • 5250 Valorant Points - 382.50TL
  • 8500 Valorant Points - 595.00TL

Valorant Gece Pazarı hakkında yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz, bunun gibi daha fazla Valorant içeriği için blog sayfamızı takipte kalmanızı tavsiye ederiz keyifli oyunlar dileriz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?