Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
League of Legends Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Sinematiği Yayınlandı

League of Legends Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Sinematiği Yayınlandı

Bu haberimizde yeni gelecek olan şampiyonumuz Bel'Veth'in sinematiği yayınlanmış bulunmaktadır detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

Yeni Şampiyon Sinematiği

Son zamanlarda Riot Games'ten yepyeni bir sinematik bekleniyordu. Geçen erken saatlerde yeni şampiyona dair League of Legends'in resmi hesabından bir sinematik yayınlandı.

Sinematiğin içerisinde Kai'sa'yı hiçlikte tekrar görebiliriz ve ardından yeni şampiyonumuz Bel'Veth'i tehditkar görünümüyle görüyoruz. Yeni şampiyonumuzun pirana sürüsüne sahip olacağı ve yeteneklerinde de bu tarz etkiler bekleniyor.

Bel'Veth diğer hiçlik yaratıklarından farklı olarak kendisinin sahte bir surata sahip olduğu ve bununla insanlar arasında nasıl diyalog kuracağını belirlemiştir. sinematiğin sonuna doğru asıl formu olan canavar formunu görmekteyiz buda Bel'Veth'in aslında form değiştirmesini sağlayacak ve bunu da yeteneklerinde görebileceğiz.

Bel'Veth Ne Zaman Çıkıyor?

Resmi olmasa da yeni karakterimizin yetenek tanıtımı çok yakında bizlerle olacaktır ve 24 Mayıs tarihinde PBE yamasıyla oyuncular ilk defa yeni şampiyonu deneyecekler. 8 Haziran günüde gelecek yamayla birlikte tüm oyuncular Bel'Veth'i oynama fırsatını yakalayacaktır.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?