Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 TR ve PvP Sunucuları İtem, Yang, Won, Hesap Satış Sitesi İtempazar

Metin2 TR ve PvP Sunucuları İtem, Yang, Won, Hesap Satış Sitesi İtempazar

Türkiye'nin en yeni Metin2 ilan ve ejderha parası satış platformu İtempazar açıldı.

İtem Pazar

İtempazar.com, Türkiye içerisinde online oyunculara ve Metin2 oyuncularına, pratik bir alışveriş sunup, çeşitli oyunlarda ürünler sunuyor. Sunduğumuz tüm ürünlerin güvencemiz altında olup, güvenli alış-veriş koşulları altında sizlerle buluşturuluyor. Bu çerçevede oyunculara sunduğumuz ürünler şöyle:

  • Metin 2 Ejder Parası (EP)
  • PUBG Mobile UC
  • Steam Cüzdan Kodu
  • League of Legends RP
  • Valorant Points
  • Zula Altını

Tüm bu ürünlerimiz, içerisinde bulunduğumuz oyun piyasasına göre uygun fiyatlarla beraber sizlere sunulmakta. Bizden yapmış olduğunuz bu alışverişler sonrasında ürününüz hızlıca size teslim edilerek, kullanım için hazır olmakta. İçerisinde bulunduğu oyun sektörünü sürekli takip eden ve kendini güncel tutan itempazar.com, oyunlardaki her yenilikle kendini güncelleyerek, sürekli en yeni ve kaliteli ürün ve hizmetleri sunmakta. Sektörde sağladığımız uygun fiyatlarla artık hem eğlenmek, hem de tasarruf sağlamak mümkün.

İtem Pazar Satış

Sizlerin daha iyi Metin2 tecrübesi yaşaması için kurduğumuz itempazar.com, sizlere bir üyelik oluşturma ve ardından herhangi bir ücret talep etmeksizin ilan eklemeye izin vermekte. Temel olarak satış yapabilmek için ilan verebileceğiniz başlıklar şöyle.

  • Metin 2 Yang ve Won satışı.
  • Metin 2 item satışı
  • Metin 2 hesap satışı

Ürünleriniz, itempazar.com aracılığıyla satışa sunulmakta. Burada ürün satan oyuncular ile almak isteyen oyuncular arasında bir köprü vazifesi gören sitemiz, taraflar arasında güvenli bir alışveriş yapılmasını sağlayarak, herhangi bir problem ve mağduriyet olmaksızın, alışverişin gerçekleşmesini sağlamakta. Ödemelerin yapıldığı altyapımız güvenli bir sistem üzerine oturtulmuş olup, herhangi bir sorun meydana gelmeden tüm işlemler yapılmakta. Tüm bunlar karşılığı yalnızca küçük oranlarda komisyon kesilmekte olup, ürünlerinizden büyük bir kar elde etme fırsatı veriliyor.

Tüm kategoriler bu güvenceler çerçevesinde, her oyuncunun istifade etmesi için hazır. İtempazar.com kurumsal bir şirket bünyesinde sizlere hizmet vermekte olup, bu sebeple her oyuncunun yaptığı alışverişleri faturalandırmaktadır. Yapmış olduğunuz alışverişin faturası, her ayın ilk 10 günü içerisinde, sistemimize girdiğiniz Mail adresiniz üzerine, E-Fatura şeklinde gönderilmekte.

İtem Pazar İlanlar

Daha önce hiç oyun oynarken para kazanabileceğinizi düşündünüz mü? Eğer cevabınız hayırsa, artık düşünmeye başlayabilirsiniz. İnternet sitemiz sunduğu ürünlerin haricinde sizlere de bir hesap açarak, Metin2 item ve satılık diğer oyun eşyalarınızı ilanlara çıkarmanıza izin vermekte.

Onlarca Metin 2 oyuncusu, oyun içerisinde bulunan pazarda eşyalarınısatarak, oyun için alışveriş yapmaktadır. Yine bu alanda hizmet veren itempazar.com, sattığınız itemleri oyun içerisinde değil, online bir ortamda, tüm Türkiye’de bulunan Metin 2 oyuncularına sunabilme imkanı tanıyor.

İtemlerinizi satışa sunduktan sonra; sizinle iletişime geçen alıcıyla bir fiyat üzerinde anlaşabilir; bu sayede satış yaparak para kazanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, oyun esnasında bulduğunuz önemli eşyaları ya da yüksek level bir hesabınızı yüksek fiyatlarla satabilir, bunun üzerinden büyük miktarlarda para kazanabilirsiniz. Burada daha fazla para kazanmak için yapmanız gereken iki şey var: daha çok item bulmak ve hesabı iyi geliştirmek.

Eğer itempazar.com adresine giriş yaparak, üst kategorimize bakarsanız, İlan Pazarı adlı bir kategori görünmekte. Bu kategori, ilanların mevcut olduğu yer. Eğer tüm ilanlarımıza göz atarsanız bunların hepsinin güncel olduğu ve sitemizin oldukça aktif bir platform olarak hizmet verdiği görülmekte. Dolayısıyla ilanlarımıza koyduğunuz ürünler daha çabuk satılmakta.

Tabi burada bazı ilan kurallarımız da var. Eğer bu kurallara riayet ederseniz, item ve hesap satışlarınızı sorunsuz ve daha hızlı şekilde yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken sitemizin en altında görebileceğiniz ilan verme kurallarını okumak.

İtem Pazar İlan Verme

Peki, ilan verirken ne tavsiye edilir? Eğer alıcıysanız, yapacağınız şey aslında oldukça basit. Tüm ilan pazarı ilanların incelemek ve istediğiniz itemi hangi kullanıcı uygun fiyatlarla sunuyorsa, onunla iletişime geçerek, alım yapmak. Ancak satıcılar için durum böyle değil.

Her ne kadar Metin 2 içerisinde ender bir eşya bulsanız da, sizden önce de bu eşyayı bir kişi bulmuş ve ilanımıza eklemiş olabilir. Bu eşyalara talip bir alıcıyı size çekebilmek için ne yapmalısınız? Aslında bu konu, tamamen sizin itemlerinizi nasıl tanıttığınıza bağlı. Eğer itemi ilan pazarına koyarken tanımını güzel yaparsanız, kullanıcıları da kendinize alabilirsiniz.

Ancak hesap satıyorsanız bu konu biraz daha kolay oluyor. Burada tek yapmanız gereken, hesabınızı doğru tanıtmak. Eğer karakterin kaç level olduğunu, XP durumunun nasıl olduğunu, karakterin üzerinde hangi itemlerin bulunduğu ve envanterinde nelerle beraber satıldığı gibi hususları detaylı olarak yazarsanız, satıcı kişi olarak seçilmeniz muhtemel.


Metin2 TR ve PvP Sunucuları İtem, Yang, Won, Hesap Satış Sitesi İtempazar

İtem Pazar İtem Satışı

İtem satarken bu gibi kurallara dikkat ederek, satacağınız eşyayı ilan pazarımıza koyarsanız, bundan sonrası tamamen sitemizin altyapısı tarafından işlemekte. Alıcı size item hakkında bir mesaj atmakta ve konu üzerine sorular sormakta. Eğer ikna olursa, sitemizde güvenli ödeme koşulları çerçevesinde bir alışveriş gerçekleşmekte. Burada politika olarak her iki tarafın da mağdur olmadan, memnun bir şekilde alışverişten ayrılması itempazar.com politikaları arasında.

Tabi burada satımı yasak olan bazı ürünler de mevcut. Bunları görmek için, yine ilan verme kurallarını okumanız yeterli. Eğer yasak olan ürünlerden birini satmaya kalkarsanız, ilgili satışınız pazardan kaldırılacak. Bu nedenle listeye dikkat etmek de oldukça önemli.

Sistemimizde ilk önce alıcılar, sistem üzerine bakiye yüklemekte. Ardından bu bakiye üzerinden hemen satış yapılıyor. Ancak yang ya da item gibi satışlar yapılıyorsa, sizden ayrıca teslimatın yapılacağı bölgenin ismi ve karakter adı gibi konular istenmekte. Ardından satıcı tarafa bilgilendirme gönderilir. Burada alıcı tarafın ödediği ücret, güvenli havuz hesabımızda tutuluyor.

Bundan sonra satıcı kişi sisteme girdiğinde ilgili ürünün teslimat için hazır olduğuna dair onay vererek, alıcıya da böylece sisteme girmesi için bilgilendirme yapılır. Eğer bu ürün yang ya da item ise, alıcının belirttiği bölge ve karakter adı üzerinden hareket edilerek teslimat yapılır. Tabi teslimat yapılırken video görüntüsü çekmek de zorunlu. Eğer alıcı ürünü almadığına yönelik yeri işaretlerse, kendisinden çekilen video görüntüsü, bir kanıt niteliğinde istenir. Ancak burada yanlış bir bilgi verilmişse ve teslimat gerçekleştirilmişse, alıcı taraf sistemden uzaklaştırılıyor.

Hem alıcıyı, hem de satıcıyı koruyan bu sistemimiz sayesinde güvenli ve sorunsuz bir dijital alışveriş yapmak artık mümkün. Eğer sistemimiz hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız yardım merkezimizi ziyaret edebilir ve en çok sorulan sorulara ve bunların cevaplarına ulaşabilirsiniz. Sözleşmeler kısmında da sitemizin kullanım koşulları ve diğer bilgilerini okuyabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, itempazar.com telefon numarası, mail adresi ve canlı destek üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?